KristonkoІ Курить Люльку Так Щоб Ворог У Тумані

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Курить Люльку Так Щоб Ворог У Тумані

Текст пісні "І курить люльку так щоб ворог у тумані" виконавця KRISTONKO глибоко занурює слухача у відчуття непереможної зв'язку з предками, що були козаками, і чиє мужнє спадкоємство продовжує течі в крові нащадків. Співак звертається до українського братства, нагадуючи про силу, яку дарують нам предки, дивлячись на нас з небес, і підкреслюючи важливість стійкості та відваги в часи випробувань.

У пісні наголошується на значенні спільноти та підтримки один одного у боротьбі за справедливість та правду. "Тримайся щосили, брате" і "Тримайся щосили, сестро" - це заклики до єдності та взаємодопомоги, що підсилюються обіцянкою повернення та перемоги.

Останні рядки пісні символічно зображують козаків, які "сидять на небі" і курять люльку так, щоб ворог не міг виявити їхній знак. Це не просто вираз гордості за історичне минуле, але й метафора невидимої підтримки, яку надають предки своїм нащадкам, освітлюючи їм шлях до перемоги над будь-якими викликами сьогодення. Пісня виражає віру в те, що спадкоємна мужність та непохитна віра в справедливість дозволять пройти через будь-які випробування, підкріплені вічною підтримкою та захистом предків. Вона є гімном сили духу, єдності, та нескореності українського народу.

Коментарі (2)
  1. Teeawisnitam21.08.2024
    Шукаю, чим би відволіктись від напруження, і тут натрапила на цей трек! Так і хочеться завантажити та послухати, поки готую вечерю. Хоч якийсь спосіб заспокоїти думки і трохи розслабитись. Хтось ще готовий скачати і випробувати?
  2. Unarderbirth16.06.2024
    Чудова мелодія, що неначе огортає туманом, і відчуваєш, як в руках з'являється люлька, що наповнює душу миром і спокоєм. Проте водночас відчуваєш якусь провину за ті миті радості, які виринають із глибини спогадів. Захоплююча гармонія розбивається об дисгармонію почуттів, наче сонце в тумані. Годі передати цю гаму емоцій!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!