RoxolanaА Від Берега Знову В Море Ідуть Ті Хто Вірив І Правду Знати Хотів

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Від Берега Знову В Море Ідуть Ті Хто Вірив І Правду Знати Хотів

Пісня "А від берега знову в море ідуть ті, хто вірив і правду знати хотів" у виконанні ROXOLANA носить метафоричний характер, де люди порівнюються з кораблями. В основі лежить ідея про життєвий шлях, випробування та пошук істини. Співачка звертається до теми взаємовідносин між людьми, підкреслюючи, що ми всі різні і не можемо повністю зрозуміти один одного або встановити абсолютні істини про правильність або винність.

У тексті пісні розкривається образ моря як символу життя, де кожен корабель (людина) подорожує самотньо, пливе за течією, бореться зі штормами та намагається дістатися до своєї мети, не зважаючи на глибини та труднощі, що на них чекають. Море виступає не тільки як простір свободи та пошуку, але й як місце, де не уникнути випробувань, заздрості, підлості та зла, що також є невід'ємною частиною життєвого шляху.

Пісня наголошує на тому, що незважаючи на усі небезпеки та виклики, є люди, які все одно "ідуть в море" — тобто продовжують шукати свою правду, вірити в ідеали та не зраджують своїм переконанням, навіть коли зіштовхуються з невдачами або зрадою. Це пісня про мужність, витримку та незламність духу, про важливість продовжувати рухатися вперед, попри усе.

Водночас, автор підкреслює і загальну вразливість людського існування, порівнюючи нас з кораблями, що можуть затонути через непередбачені обставини або через дії інших. Осмислення цих аспектів життя закликає до глибшого розуміння власного шляху та місця у світі, а також до усвідомлення цінності щирості, сміливості та надії.

Коментарі (2)
  1. Raiskywapam23.05.2024
    Оце так ритм і глибина! Ніколи не думав, що можна поєднати таку енергію з таким текстом. Відчуваю, як кожне слово запалює вогонь всередині, хочеться вірити й шукати істину знову й знову. Втома зникає, коли слухаю це, наче отримую новий заряд сил. Справжній прорив у музиці!
  2. Conkeytitep17.05.2024
    Ця пісня — як ковток свіжого повітря після розчарування! Мелодія піднімає дух, а слова надихають на нові звершення. ROXOLANA, дякую за натхнення!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!