YaktakНовий День І Знову Все По Списку Тільки Б Твоє Серце Мені За Прописку

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Новий День І Знову Все По Списку Тільки Б Твоє Серце Мені За Прописку

У цій пісні виконавець YAKTAK звертається до теми важливості спілкування та відвертості у відносинах. Він закликає свого партнера не мовчати, а ділитися своїми думками та почуттями, незалежно від того, чи є вони позитивними чи негативними. Мовчання, за його словами, лише заважає їхньому зв'язку, зупиняє час і створює відчуття віддаленості між ними, коли вони сплять спина до спини, не ділячись своїми почуттями.

Автор також торкається теми самотності та відчуття втрати, коли він говорить про холод у квартирі відсутність партнера, про "самотності пальто", яке він вже "виріс". Це метафора для зростання понад почуття самотності, але також і вказівка на те, що він все ще шукає тепло і щирість у стосунках, запитуючи, де можна "купити любов".

В останніх рядках пісні з'являється образ спілкування з "вічним небом", яке має очі кольору очей його партнера, підкреслюючи глибину його емоцій та бажання знайти заспокоєння та з'єднання у своєму житті. Цікаво, що попри всі переживання та виклики, основним бажанням є бути поруч з коханою особою, що в кінцевому рахунку є для нього найважливішим.

Загалом, пісня є рефлексією на відносини, значення близькості, спілкування, і як важливо не дозволяти мовчанню та відстані роз'єднати людей, які прагнуть бути разом. Вона висвітлює універсальні почуття, які можуть виникнути у будь-яких відносинах, де є недолік спілкування та взаєморозуміння.

Коментарі (2)
  1. Chanjigelis14.06.2024
    Ця пісня наче рецепт щастя для душі! Але трохи набридло повторювати одне й те саме кожного дня. Не впевнений, що хочу скачати її, бо серце не надихає на прописку цього ритму.
  2. Merguzzconde23.05.2024
    Ця пісня мов візерунок мого життя - новий день, новий шанс, але завжди з відчуттям, що серце потребує прописки. Як це влучно, коли музика відображає твої найглибші емоції та думки. "Новий день і знову все по списку" - ці слова пронизують мене до самої душі, бо інколи здається, що ми живемо за списком, шукаючи місце для свого серця. Яка ж ніжність і правдивість у виконанні YAKTAK! Ця пісня - справжній відгук на мій внутрішній світ. Дякую за це відчуття.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!