MelovinЩо Щось Відчуваю Та Вже Не Літаю Бо Кляті Ці Хвилі Набридли Мені

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Що Щось Відчуваю Та Вже Не Літаю Бо Кляті Ці Хвилі Набридли Мені

Пісня MELOVIN "Що щось відчуваю та вже не літаю бо кляті ці хвилі набридли мені" розповідає про глибокий емоційний біль та розчарування, які виникають після розриву стосунків. Ліричний герой поділяється своїми переживаннями, розкриваючи, що він більше не здатний любити так сильно, як любив колись. Він зіткнувся з відсутністю взаєморозуміння зі сторони партнера, чиє серце було закрите на його спроби донести свої почуття.

Перший куплет і хор виражають біль і розчарування від втрати близькості та віддалення від коханої особи. Ліричний герой втомився від постійної боротьби з "хвилями" емоцій, які вже не приносять йому колишнього підйому, і тепер лише викликають роздратування.

У другій частині пісні герой розповідає про свої спроби звернутися до партнера, прохання слухати серцем, які залишилися без відповіді. Відсутність зворотного зв'язку та емпатії змушує його прийняти рішення про остаточний розрив та "перехід на 'Ви'", що символізує повну втрату особистої близькості та почуттів.

Фінал пісні відображає прийняття неминучого й повернення до "рідної ночі", що може символізувати самотність, внутрішній світ або початок нового етапу в житті без колишнього партнера. Це розмірковування про те, як іноді потрібно відпустити минуле, щоб знову знайти себе та свою свободу.

Коментарі (3)
  1. Uncrutlive28.05.2024
    Чесно кажучи, ця пісня MELOVIN мене не здивувала. Уся ця лірика про "хвилі" вже стала кліше. Програвання на фоні, доки зосереджуюся на важливіших справах.
  2. Tikemetsa19.05.2024
    Не знаю, чому, але ця пісня MELOVINа ніби потрапила прямо в душу. Мабуть, через те, що ці хвилі набридли не тільки йому, а й мені теж. Депресивний настрій, ревнощі та це відчуття безпорадності – все це наче звучить в кожній ноті. Рекомендую скачати, щоб ще раз пережити ці емоції і знайти щось нове для себе.
  3. Enviaroko7.04.2024
    Знаєте, ця пісня MELOVIN'a наче занурила мене у море емоцій, але навіщо так глибоко, якщо плавати не вмію? "Що щось відчуваю та вже не літаю бо кляті ці хвилі набридли мені" - слова, що зачепили, але в той же час залишили в пастці апатії. Музика, що мала б розбудити, але скоріше нагадує про бурхливе море моїх думок, яке намагаюся огорнути маяком оптимізму. Мелодія, яка веде за собою, але куди - невідомо. MELOVIN, ти майстерно граєш на струнах душі, але чи готові ми до такої гри? Цікаво, але в той же час викликає бажання вимкнути і знайти тишу. Не для слабких нервів і занадто вразливих сердець.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!