MelovinЩо Щось Відчуваю Та Вже Не Літаю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Що Щось Відчуваю Та Вже Не Літаю

Пісня "Що щось відчуваю та вже не літаю" у виконанні MELOVIN описує глибокі емоційні переживання людини, яка переживає розставання. Ліричний герой ділиться своїми думками та відчуттями про минуле кохання, яке вже не може повернутися, але ще заважає йому рухатися далі.

У першій частині тексту герой говорить про те, як важко йому знайти схоже почуття кохання, як до колишньої партнерки. Він використовує метафору окулярів, що ховають його очі печалі, символізуючи спроби приховати свій біль від світу.

Далі він звертається безпосередньо до колишньої коханої, просячи її не писати та не дзвонити, оскільки він більше не хоче відчувати болю та розчарування, які приносять спогади про їхні спільні моменти. Фраза "Що щось відчуваю, та вже не літаю" говорить про те, що герой ще відчуває щось до неї, але вже не може відчувати ту легкість та щастя, які були раніше.

У заключній частині герой висловлює своє рішення перейти з колишньою коханою на "Ви", що символізує його бажання віддалитися та почати все заново. Він також говорить про свій повернення до "рідної ночі", що може символізувати повернення до себе, своїх коренів та спробу знайти спокій.

У цілому, пісня розкриває тему втрати, розставання та болю, а також процес пошуку сили в собі, щоб рухатися далі після розриву відносин.

Коментарі (3)
  1. Monscumepor4.06.2024
    Ця пісня ніби створена для того, щоб пробудити емоції в найтемніші часи. MELOVIN знову дивує своєю оригінальністю, а "Що щось відчуваю та вже не літаю" - справжній шедевр, що змушує серце битися швидше. Ідеальна мелодія для того, щоб виплеснути весь накопичений біль та знайти нові крила. Раджу всім, хто шукає вихід із депресії. Слухайте, відчувайте, живіть!
  2. Wetbypaltoe19.05.2024
    Ця музика торкається самої глибини душі, наче давній спогад, що приносить надію. Відчувається інтуїтивно, але водночас настільки реальна, що неможливо залишитися байдужим. Це щось більше, ніж просто мелодія. Пісня дарує відчуття, наче знову вчишся літати, навіть коли крила вже не ті. Душевність і надія в кожній ноті. Варто почути, щоб зрозуміти.
  3. Narsopiche16.04.2024
    За вікном осінь, а в серці ніжна нота пісні MELOVIN. "Що щось відчуваю та вже не літаю" звучить як мелодія дощу по старих вікнах. Не літаю, але плавно спливаю у спогадах. Дякую за цю пісню, вона зігріває душу.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!