MelovinСлухай Серцем Я Благав Тебе Завжди

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Слухай Серцем Я Благав Тебе Завжди

Пісня "Слухай серцем я благав тебе завжди" у виконанні MELOVIN — це емоційне висловлювання розриву та втрати любові. Ліричний герой зізнається, що нездатний закохатися в іншу особу так само глибоко, як це було з минулою коханою. Він намагається сховатися від болю під маскою байдужості, приховуючи свої справжні емоції.

Лірика пісні передає біль та розчарування від невзаємності. Ліричний герой звертається до коханої, просячи її більше не писати й не телефонувати йому, оскільки він більше не хоче відчувати біль від їхніх зустрічей. Він висловлює, що його почуття остигли і він втомився від постійних емоційних коливань.

Основна тема пісні — це прохання слухати серцем, яке було ігноровано коханою особою. Ліричний герой говорить, що незважаючи на його благання, його кохана так і не змогла почути його справжні емоції. В кінці, він приймає рішення відпустити ці відносини, змінюючи спосіб спілкування на більш офіційний, що символізує кінець їхніх особистих стосунків. Ліричний герой повертається до своєї "рідної ночі", що можна інтерпретувати як повернення до самотності та внутрішнього світу. Це пісня про втрату, самотність та спробу знайти в собі сили пережити розрив.

Коментарі (6)
  1. Philahlorab23.08.2024
    Це як випадково натрапити на забутий щоденник з минулого, відкриваєш і чекаєш на щось особливе, а знаходиш лише порожні сторінки. Наче все на місці, але емоцій, як і раніше, не виникає. Просто звук і все. Чекав більшого. Здивований, але знову розчарований.
  2. Solspropanlie23.08.2024
    Не можу сказати, що це щось надзвичайне, але коли голодна і настрій на висоті, ця мелодія таки додає ще трохи оптимізму. Щось у ній таке є, що торкається десь глибше. Можливо, це той момент, коли сенси стають зрозумілі навіть без зайвих слів.
  3. Naunobtermpop17.06.2024
    Ця пісня вивертає душу назовні і торкає найтонші струни серця. MELOVIN знову змусив відчути і переповнитись емоціями, які вже давно здавались забутими. "Слухай серцем я благав тебе завжди" - це не просто слова, а справжній заклик до життя, що б'є у найглибші куточки свідомості. Слухайте, і ви зрозумієте. Розчарування відступає, а смирення наповнює душу.
  4. Smoothexscutla3.06.2024
    Ця пісня наче контраст у моїй душі: у момент ейфорії відчувається ще сильніше її гіркота. MELOVIN зумів передати всі ті тонкі відчуття, які переповнюють мене. Хоч і сумно, але неможливо відірватися від цієї гармонійної дисгармонії. Слухай серцем – і, можливо, знайдеш те, що шукаєш.
  5. Meyclusopun25.05.2024
    Чесно кажучи, ця пісня викликає в мені лише смущення і тугу. Зрозуміло, що її можна скачати безкоштовно, але навряд чи це додасть радості моїм днім. Можливо, іншим вона сподобається більше.
  6. Ciaraptica17.05.2024
    Ця пісня "Слухай серцем я благав тебе завжди" від MELOVIN - справжній гімн моєї душі. Оригінальна, енергійна і наповнена гордістю, вона проникає прямо в серце і залишає незабутній слід. Прослуховувати її - наче доторкнутися до справжнього мистецтва. Дякую, MELOVIN, за такі емоції
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!