Morphom, SadsvitПрийде Час Та Й Пожнеш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Прийде Час Та Й Пожнеш

Пісня "Прийде час та й пожнеш" виконавців Morphom та SadSvit насичена глибокими мотивами відповідальності, самопожертви та надії. Вона розповідає про непрості випробування, з якими стикаються люди, залишаючись вірними своїм обов'язкам і ідеалам. Лірика пісні звертається до теми війни та захисту рідної землі, акцентуючи на значенні особистої жертви і сили духу.

Перший куплет і хор висвітлюють ідею, що важливо не шкодувати себе та продовжувати боротьбу, нагадуючи, що дії кожного мають вагу і значення. Слова "І поки ти там себе не жалієш, Кожен з нас тут не спить теж" підкреслюють спільну зв'язок між тими, хто на передовій, і тими, хто залишається вдома, чекаючи і підтримуючи їх.

Другий куплет звертає увагу на спогади і мрії про мирне майбутнє, викликаючи образи домашнього затишку і тепла, які воїни захищають. Він говорить про важливість пам'ятати та цінувати тих, хто стоїть поруч у ці важкі часи, навіть коли обставини змушують їх бути далеко один від одного.

Третій куплет містить роздуми про минуле, втрати та біль війни, але також і про надію на мирне майбутнє. Він наголошує на складнощах подолання наслідків конфліктів та значенні продовжувати боротьбу за майбутнє, в якому знову запанує мир і спокій.

В цілому, пісня виражає глибокий патріотизм і відданість рідній землі, одночасно звертаючись до універсальних тем втрати, надії та людської стійкості у важкі часи. Це заклик не втрачати віри у краще майбутнє і пам'ятати про цінність кожного внеску в спільну справу захисту і відновлення.

Коментарі (2)
  1. Neuvolesi23.08.2024
    Ця пісня немов блискавка серед ясного неба - пробиває до самих кісток! Таке враження, ніби кожна нота витягує з тебе весь заряд емоцій, залишаючи відчуття повної розгубленості, але водночас і жагу до боротьби. Morphom і Sadsvit зробили щось магічне - я ще довго не зможу відійти від цього шоку. Час, мабуть, прийде, але чи справді пожнеш? Слухати обережно - тут заряд по самій серцевині!
  2. Diamarseudus22.05.2024
    Не кожна пісня здатна так глибоко зачепити душу, як "Прийде час та й пожнеш" від Morphom та SadSvit. Це мелодія, що змушує зупинитися, вдихнути і відчути справжню магію моменту. Обов'язково до прослуховування!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!