ChoiceНе Покинь Мене Господь Мій Я Молюсь Боже До Тебе Кличу І Прошу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Покинь Мене Господь Мій Я Молюсь Боже До Тебе Кличу І Прошу

Ця пісня є глибоким зверненням до Бога з проханням про допомогу та підтримку у скрутні часи. Автор висловлює своє відчуття страху та одинокості, які його оточують, але разом з тим показує свою віру та надію на Божу допомогу. Він звертається до Бога у молитві, просячи не залишати його самотнім у боротьбі з життєвими випробуваннями.

Ліричний герой пісні відкриває своє серце перед Господом, несучи перед Ним весь свій біль та страждання. Він висловлює безмежну довіру до Бога, покладаючись на Нього у всьому та вірячи, що не буде покинутий у найважчі моменти свого життя. Також згадується жертва Христа, яка стала відкупленням за гріхи людства, наголошуючи на безмежній любові та милосерді Бога.

Пісня продовжується образами боротьби та падінь, які символізують життєві випробування. Проте, незважаючи на всі труднощі, ліричний герой вірить, що з Божою допомогою він зможе встати та продовжити свій шлях. Він молиться про силу вистояти в бою та просить Господа почути його благання, особливо просячи допомоги у випробуваннях та спокусах.

У пісні відчувається глибока емоційна зв'язаність з Богом, а також сила віри та надії, що служать опорою в усіх життєвих негараздах. Це звернення до Бога як до найвищої сили, яка здатна підтримати, врятувати та надати сили для подолання будь-яких перешкод. Центральною темою є віра в те, що, незалежно від обставин, людина не залишиться наодинці зі своїми бідами, якщо вона звернеться по допомогу до Бога.

Коментарі (3)
  1. Southlowbcasoc18.06.2024
    Сьогодні натрапила на цю пісню і відчула, як вона торкається душі. У ці хвилини благодаті та розслабленості, голос виконавця мовляв промовляє до мого серця. "CHOICE" знає, як знайти ключ до внутрішнього спокою і вдячності. Пісня "Не покинь мене господь мій я молюсь боже до тебе кличу і прошу" стала моїм маленьким джерелом світла в цей момент. Раджу кожному, хто шукає натхнення і підтримки.
  2. Folcgnosduisul28.05.2024
    Тільки що натрапив на неймовірну пісню "Не покинь мене господь мій я молюсь боже до тебе кличу і прошу" від CHOICE. Відчуваю напруження, але це ще більше підігріває мою цікавість! Рекомендую скачати і прослухати всім, хто цінує щирість та глибину в музиці. Це щось особливе!
  3. Ewvoisourhart25.05.2024
    Такий собі трек, але раптом хтось утомився й хоче підняти настрій. Можна послухати онлайн, а можна скачати й на потім. CHOICE, дякую за нагадування про важливе.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!