SkofkaЗа Нами Правда Значить Вистоїм Ми Ваші Вистріли

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Нами Правда Значить Вистоїм Ми Ваші Вистріли

У цій пісні виконавець Skofka наголошує на непохитній рішучості та відвазі у відстоюванні правди та захисті своєї землі в умовах конфлікту. Приспів "За нами правда, значить вистоїм ми ваші вистріли" символізує віру в справедливість своєї справи та переконання, що ця правда є непереможною, незважаючи на всі випробування.

У пісні акцентується на важливості кожного міста та регіону, згадуючи їх як символи боротьби та стійкості. Згадки про Азов, Бучу, Дніпрові кручі, квітучі лани, родючу землю Херсона та інші місця, є виразом глибокого патріотизму та вшанування кожного куточка країни, за який ведеться боротьба.

Фрази "За нами правда, значить визволим село ми за селом" та подальші рядки про боротьбу "за кожен тривожний ранок" та згадки про українських героїв і культурних діячів, як Богдан Хмельницький та Іван Франко, підкреслюють історичну спадкоємність боротьби за волю та незалежність.

Образи чистого неба, яке водночас наповнене гримом, свистом, мутним димом та тріском гір, що контрастують з чутим гімном, символізують непохитну віру та надію на перемогу навіть у найтяжчі часи. Це підкреслює незламність духу народу, що стоїть за свою землю і правду, незважаючи на все. Пісня є виразом сили духу, патріотизму та віри в справедливу перемогу.

Коментарі (2)
  1. Lighvabtyle19.05.2024
    Неочікувано вразила до глибини душі. Текст пробирає, як давно не було. Таке відчуття, ніби кожна нота відгукується у серці. В часи, коли все здається похмурим, ця пісня дарує промінь надії. Раджу послухати всім, хто зараз шукає відповіді та підтримку.
  2. Versopebobb18.05.2024
    Ця пісня нагадала мені, що навіть у найтемніші часи ми завжди знаходимо сили в наших серцях боротися далі. Музика, яка допомагає підняти голову і йти вперед, незважаючи ні на що. Дякую за ці емоції.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!