SkofkaІ За Ночі І За Ранки

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І За Ночі І За Ранки

Пісня "І за ночі і за ранки" виконавця Skofka відображає глибокі почуття патріотизму, сили та непохитної віри у перемогу. Ліричний герой описує картину чистого неба, яке водночас наповнене звуками грому та гімну, символізуючи боротьбу і незламність духу народу у важкі часи. Образи "мутного диму" та "гори тріску" підкреслюють жорстокість конфлікту, але водночас звучання гімну вказує на єдність і непереможність.

В рефрені пісні заявляється, що за виконавцями та його побратимами стоїть правда, що робить їх непереможними і дає їм силу вистояти перед будь-якими викликами. Пісня закликає до звільнення територій, об'єднуючи людей у спільноту, яка здатна прогнати зло з домівок.

Далі пісня перераховує різні міста та регіони, від Азова до Бучі, від Дніпрових круч до ланів квітучих, від Херсона до Донбасу і так далі, висловлюючи підтримку та вшановуючи кожен куточок України, який страждає від агресії та війни. Цей перелік слугує нагадуванням про масштаб конфлікту та про непохитну рішучість захистити кожен дюйм своєї землі.

Заключні рядки пісні повертають нас до початкових образів чистого неба, грому, диму та гімну, підкреслюючи безкінечний цикл боротьби за свободу і незалежність. "І за ночі і за ранки" стає гімном не лише вшанування героїзму, але й закликом до непохитної віри у перемогу добра над злом, у світле майбутнє, до якого прагне народ. Ця пісня втілює надію, що незважаючи на важкі часи, гімн свободи завжди буде чути серед грому боротьби.

Коментарі (1)
  1. Prosinywul13.06.2024
    Вау, несподівано зачепило! Пісня "І за ночі і за ранки" від Skofka занурює в глибини думок і мрій. Відчуваю себе розслаблено і зосереджено водночас. Ця мелодія точно займе своє місце в моєму плейлисті. Дякую, Skofka, за цей музичний подарунок!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!