SkofkaНу А Поки Будем Бить Вас За Азов І Бучу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ну А Поки Будем Бить Вас За Азов І Бучу

Ця пісня відображає боротьбу та стійкість українського народу у війні, що охопила їхню країну. За її словами, небо, яке зазвичай асоціюється з миром та чистотою, заповнене громом і свистом, символізуючи військові дії. Однак, незважаючи на все це, в повітрі лунає гімн — символ непохитної віри та надії.

Автор пісні підкреслює, що за українським народом стоїть правда, і саме вона дає їм силу протистояти ворогу, захищати свої землі та визволяти окуповані території. Правда виступає як нескорений щит, який не можна "пристрелити" або зламати.

В рефрені пісні висловлений виклик ворогам, який оголошує, що боротьба ведеться за кожен куточок України — від Азова до Бучі, через квітучі лани, родючі землі Херсону, до Донбасу та Чернігова. Це рядки про непохитну рішучість захистити і відновити суверенітет над кожним містом, лісом, та історичною пам'яткою, включаючи Крим, який названо зі згадкою про гріх його втрати.

Пісня закінчується повторенням початкових рядків, які знову наголошують на контрасті між красою чистого неба та жахами війни, але з акцентом на те, що навіть у такі часи гімн нації продовжує лунати, символізуючи незламність духу та віру в перемогу. Все це творить образ непохитної боротьби за свободу та майбутнє країни.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!