Kamaliya, Paul HankНi Зовсiм Не Соромно

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Нi Зовсiм Не Соромно

Текст пісні "Ні зовсім не соромно" у виконанні KAMALIYA та Paul Hank відображає болючі відчуття та переживання, викликані війною. В перших рядках йдеться про глибокий смуток та втрату, коли люди дивляться на небо через сльози, а місто оповите полум'ям. Це відображення трагедії, що спіткала рідну землю, і водночас виявляється рішучість залишитися на своїй землі, навіть ставши фантомами, але не втрачаючи відчуття приналежності до неї.

У наступних рядках пісні йдеться про жорстокість війни, яка не залишає місця для спокою – люди не сплять, мерзнуть, поки все навколо горить. Такі слова виражають відчай і біль від того, що відбувається, а також сподівання на кінець цих страждань.

Оптимізм і надія проглядають у частинах, де йдеться про майбутнє – пісня закликає вірити у волю до життя та здатність перетворити свою країну на краще місце після завершення конфлікту. Згадується про важливість єднання, підтримки близьких та відновлення руйнувань в містах.

Останні рядки пісні зображують гостру критику ворога, висміюючи його побутове життя та моральні пріоритети. Тут з'являються образи, що відображають бездушність і жорстокість ворога, а також легковажне ставлення до війни та її наслідків з боку тих, хто її підтримує. Таким чином, пісня несе в собі глибокий смуток про втрачене та рішучість боротися за майбутнє, підкреслюючи неприйнятність війни та її жахливі наслідки для людських доль.

Коментарі (1)
  1. Leazverdbarna24.05.2024
    Чесно кажучи, ця пісня "Ні зовсім не соромно" від KAMALIYA і Paul Hank просто не залишає мене байдужою. Незважаючи на те, що увага постійно розбігається, мелодія запам'ятовується з першого прослуховування. Мабуть, таки варто скачати і слухати ще!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!