Kamaliya, Paul HankА Дівкам Так Тяжко І Як Далі Жити

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Дівкам Так Тяжко І Як Далі Жити

Текст пісні "А дівкам так тяжко і як далі жити" виконавців KAMALIYA та Paul Hank занурює слухача у важкі реалії воєнного стану, де кожен день є випробуванням на міцність, боротьбою за власне життя та життя близьких. Початкові рядки пісні відображають глибокі емоційні переживання, які приходять з усвідомленням того, що доводиться жити у часи війни, коли навіть сльози на обличчі здаються чимось невід'ємним, а реальність навколо сповнена руйнувань та втрат.

Далі пісня переходить до більш жорстоких картин, описуючи насилля та втрату невинності, які є неодмінними супутниками війни. Зображення насильства в домівках, втрати близьких та руйнування звичайного життя ставлять під сумнів можливість повернення до нормальності після всього пережитого.

Проте, попри всю трагедію, в пісні звучить і мотив надії на майбутнє, на відродження України, зцілення ран та відновлення втраченого. Сильні обійми, що тримають рідних, символізують непохитну підтримку та любов, які допомагають пережити найтяжчі часи.

Останні рядки пісні критикують поверхневість та лицемірство, які іноді зустрічаються серед людей у воєнні часи, підкреслюючи контраст між трагічними подіями на війні та незначними проблемами, які турбують інших. Це викликає роздуми про справжні цінності, силу духу народу, який бореться за свою свободу та майбутнє. Пісня є глибоким висловленням болю, співчуття, любові до Батьківщини та непереможного духу українського народу.

Коментарі (2)
  1. Freakenrenrigh14.06.2024
    Ой, як же непросто нам, дівчатам, у цьому світі! Слухаючи цю пісню від KAMALIYA та Paul Hank, відчуваю кожне слово на собі. Хочеться скачати і слухати знову і знову, бо це справжній відгук нашого життя. Як далі жити? Мабуть, з такою музикою це стане трохи легше.
  2. Telbowtdeworl19.04.2024
    Ця пісня ніби проникає в душу, примушує забути про смуток та просто танцювати під мелодію сильних емоцій. Логіка каже, що треба грустити, але ритм забирає у світ почуттів. Як чудово, що музика може так тонко торкатися серця! Дівчата, ця пісня для нас
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!