Kamaliya, Paul HankУ Телика П’Яний За Рашку Візжить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - У Телика П’Яний За Рашку Візжить

Пісня "У телика п’яний за рашку візжить" виконавців KAMALIYA та Paul Hank занурює слухача у болючу реальність війни, наголошуючи на її жорстокості та наслідках для звичайних людей. У перших рядках описується емоційний стан людини, яка, дивлячись на небо крізь сльози, знаходить себе в оточеному вогнем місті. Висловлюється дилема втечі чи залишення, але з акцентом на важливості залишитися на рідній землі навіть ціною перетворення на фантома серед руїн.

Текст також торкається фізичних і емоційних випробувань, що люди відчувають під час війни – біль, втому, страждання від холоду та втрату сну. Задається риторичне питання про те, коли все це закінчиться, висловлюючи сподівання на свободу та краще майбутнє для України, на відновлення міст та зміцнення зв'язків між людьми.

Останні рядки пісні містять гостру критику в сторону агресора, зображуючи воєнні злочини та жорстокість, що вчиняється проти цивільних, зокрема дітей. Паралельно з цим, автори висміюють підтримку війни частиною російського суспільства, показуючи їхню відірваність від реальності та фальшивість моральних цінностей. Пісня закінчується відкиданням будь-якої спільноти з агресором, визначаючи їхню долю як занурення у власні помилки та злочини. Так, твір стає могутнім закликом до справедливості та непохитності духу в обличчі зла.

Коментарі (2)
  1. Drogenerlef23.05.2024
    Ця пісня - справжній вибух емоцій! Ніколи не чула нічого подібного. Вона ніби дзеркало сучасного світу - кожен рядок змушує задуматися. У телика п'яний візжить, а я стою вражена і захоплена одночасно. KAMALIYA та Paul Hank перевершили всі мої очікування!
  2. Encomcountref16.04.2024
    Навіть у стані байдужості не можна ігнорувати такі твори. Цікаво, наскільки іронія пісні впливає на сприйняття слухачем, який заходить сюди з певним настроєм. Складається враження, що кожен акорд і слово тут має свою вагу, обираючи стежку між сатирою та серйозністю. Чудово, коли музика ставить більше запитань, ніж дає відповідей.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!