Kamaliya, Paul HankКулями В Серце Наскрізь Моє Тіло

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Кулями В Серце Наскрізь Моє Тіло

Пісня "Кулями в серце, наскрізь моє тіло" виконавців KAMALIYA та Paul Hank глибоко занурює слухача у реалії воєнного часу, висвітлюючи біль, страждання, але й незламну віру в майбутнє. Від початкових рядків ми занурюємось у зображення сумних, але важливих моментів, коли під час війни доводиться дивитися на палаюче місто крізь сльози, замислюючись про втечу чи залишення на батьківщині. Ліричний герой обирає залишитися, попри всі труднощі, відчуваючи гордість та приналежність до своєї землі.

Серцевина пісні відображає стійкість духу людей, що переживають війну, наголошуючи на їх непохитності перед лицем небезпеки та втрат. Фрази про кулі, які не зупинили героя, метафорично підкреслюють силу волі й відвагу стояти до кінця. Невимовний біль втрати, холод, невизначеність майбутнього тяжіють, але надія на кращі часи залишається.

Третій вірш розкриває візію майбутнього, де згуртованість, любов до близьких та віра у відновлення країни стають опорою. Автори говорять про звільнення від горя, смутку та важливість підтримки один одного в тяжкі часи. Ця частина пісні символізує надію на переродження, відновлення України, на вільне й сильне майбутнє.

Останні рядки пісні відкидають звичайність злочинів воєнного часу, показуючи жорстокість і абсурдність поведінки окупантів та їхніх прибічників. Саркастично висміюються незначні проблеми, як закриття магазинів у контексті глобальної трагедії, підкреслюючи величезну розбіжність між досвідом людей, що живуть у зоні конфлікту, та тими, хто залишається байдужим або підтримує агресора. Пісня закликає до осмислення глибинних цінностей життя, важливості свободи та гідності.

Коментарі (2)
  1. Vinpatujunc8.05.2024
    Якщо можна скачати настрій із пісні, то цей трек - моя перша зупинка! KAMALIYA та Paul Hank змусили моє серце відчути ритми ейфорії! Чудово!
  2. Titicrama7.05.2024
    Складно втриматися від емоцій, коли музика пронизує наскрізь. Незвично і трохи заплутано, але в цьому є своя принада
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!