SkofkaНалітай На Торт Бери Вилку

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Налітай На Торт Бери Вилку

Текст пісні "Налітай на торт бери вилку" від SKOFKA видається як інтимний щоденник автора, де він відкриває свою душу, ділиться особистими переживаннями та роздумами. На початку пісні висловлюється обіцянка дотриматися свого слова та досягти успіху, не поспішаючи і роблячи все на совість. Музика для виконавця — це свого роду йога, несподіване захоплення, яке він сподівається стане корисним і для інших.

В наступній частині пісні ми бачимо, як автор розповідає про свій життєвий шлях, про пошуки правди та переживання, що супроводжують його в цьому процесі. Він згадує про непрості часи, коли доводилося мати справу з несправедливістю і зрадою. Це спонукає його до роздумів про справжню суть правди та вірності.

Особливою є згадка про музику як про оберіг, який завжди з автором, в будь-яких життєвих обставинах. Музика стає другом, який допомагає долати труднощі і підтримує на шляху до власних мрій і цілей.

Кульмінацією пісні є заява про непохитну віру в себе і свої сили. Виконавець обіцяє досягти вершин, незважаючи на всі перешкоди, символічно підкреслюючи свою рішучість порівняннями зі швидкістю кулі та впевненістю у досягненні мети. Заключна частина пісні з вигуками "НУМА НУМА є" може символізувати радість від досягнення бажаного та єднання з музикою, яка надихає на нові звершення.

Коментарі (4)
  1. Plensymmasig21.08.2024
    Оце так спогади нахлинули... Взяти б зараз шматочок, але ж пам'ять залишила лише смак на кінчику язика. Чи варто ще разок спробувати? Сумніви гризуть, а совість мовчки киває...
  2. Eldantheauglam1.06.2024
    Ця пісня наче солодкий десерт для душі! SKOFKA знову створив шедевр, який гармонійно вплітається у моє умиротворене буття. Гордість переповнює серце, коли інтуїтивно відчуваєш кожну ноту. Раджу налітати на цей музичний торт без вагань!
  3. Mwoodafuntua26.05.2024
    Щойно відкрив новий вимір музики, що спонукає до глибоких роздумів. Вихор емоцій, який піднімає на крилах захоплення і змушує дивитися на світ іншими очима. Це не просто звук, це подорож у всесвіт власних відчуттів і інтуїтивних прозрінь. У кожній ноті ховається щось більше, ніж здається на перший погляд.
  4. Nalrahouncomp8.05.2024
    Як же ця пісня заряджає! Коли чую "Налітай на торт, бери вилку", то одразу хочеться танцювати і налітати на життя з такою ж апетитною насолодою, як і на торт. Чудова робота, SKOFKA! Цей трек точно додає веселощів у повсякденність
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!