SkofkaДай Мені Час І Я Знайду В Собі Сили Ти Дай Мені Пас І Я В Ворота Поцілю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дай Мені Час І Я Знайду В Собі Сили Ти Дай Мені Пас І Я В Ворота Поцілю

Текст пісні відображає глибокий внутрішній світ автора, який переповнений рішучістю, волею до змін і саморозвитку. Він показує, що на шляху до своєї мети виконавець готовий йти повільно, але впевнено, докладаючи максимум зусиль, щоб досягти бажаного результату. Ця пісня є своєрідною медитацією, яка веде автора через різні життєві випробування і допомагає знайти в собі сили не здаватися.

У своєму тексті виконавець також торкається теми соціальної несправедливості і власного життєвого досвіду, який включає в себе і боротьбу з зовнішніми обставинами, і внутрішній пошук себе. Він описує реалії життя в суспільстві, де існують нечесність і корупція, але в той же час показує, що залишається вірним своїм принципам і цінностям.

Музика для автора пісні – це не просто хобі чи професія, це – спосіб вираження себе, засіб для боротьби з власними страхами і негараздами. Вона є його оберегом, супутником у радості та біді, підтримкою в складних життєвих ситуаціях. Завершальні рядки пісні символізують непереможний дух автора, його готовність йти вперед незважаючи на все, а повторення фрази "НУМА НУМА Є" може відображати як ентузіазм, так і іронічне ставлення до власних перешкод і викликів, з якими він стикається на своєму шляху.

Коментарі (2)
  1. Eresriacur19.05.2024
    Випадково натрапив на цю пісню, хочеться скачати та перевірити, чи зможе вона підняти настрій і додати сил, яких зараз так не вистачає.
  2. Riotsablalamp16.05.2024
    Ця пісня SKOFKA така емоційна, що хочеться її слухати знову і знову. Відчуваю всю тугу і надію в кожному рядку. Тільки скачати і насолоджуватися
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!