SkofkaНалітай На Торт Бери Вилку Дай Мені Час І Я Знайду В Собі Сили

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Налітай На Торт Бери Вилку Дай Мені Час І Я Знайду В Собі Сили

Текст пісні "Налітай на торт, бери вилку" від SKOFKA відкриває перед нами картину внутрішньої боротьби, самопізнання та непохитної віри в себе. У перших рядках ми стикаємося з обіцянкою автора самому собі - залишатися в музиці надовго, робити це якісно та з повагою до своєї роботи. Музика для нього - не просто звуки, а щось більше, здатне лікувати та приносити користь іншим.

Далі пісня переходить до більш глибоких тем, зокрема, до пошуку правди та внутрішніх сил. Через призму життєвих випробувань та несправедливості, що оточує, автор розмірковує про важливість знайти в собі сили встояти та продовжувати йти вперед. Він говорить про важливість музики в його житті як засобу подолання болю та важких моментів.

Згадуючи про власні виклики та перешкоди, пісня набирає оптимістичного звучання, говорячи про впевненість у собі та своєму майбутньому. Попри всі труднощі, автор підкреслює, що він знайде шлях до вершин, а його музика буде захищати його, як оберіг. Останні рядки, що повторюються, майже кричать про непереможність та відданість своїй меті досягти висот, незалежно від перешкод.

Таким чином, ця пісня - це гімн внутрішньої сили, віри в себе та свої мрії. Вона надихає не здаватися перед лицем труднощів, продовжувати шукати свій шлях та пам’ятати про цілющу силу мистецтва.

Коментарі (4)
  1. Boisenfbattai16.06.2024
    Щойно почула цю пісню і просто не можу стримати своїх емоцій! Як тільки мелодія починає грати, відчуваю себе так, ніби світ нарешті став на свої місця. SKOFKA створив щось справжнє й захоплююче, що приносить неймовірне полегшення та радість!
  2. Ningluablate15.06.2024
    Ця пісня – мов ковток свіжого повітря у сірих буднях. SKOFKA вміє перетворювати навіть найтемніші почуття у щось надихаюче. "Налітай на торт бери вилку дай мені час і я знайду в собі сили" – це нагадування, що навіть у найгірші моменти є місце для надії. Завантажую її і намагаюсь знайти свою силу. Чудова мелодія для інтровертів, які шукають розраду у музиці.
  3. Abpoisuspy14.06.2024
    Ця пісня в мене викликає змішані почуття. З одного боку, вона повертає мене в часи, коли життя здавалося простішим, але з іншого боку, її текст ставить переді мною питання, на які я не можу знайти відповіді. Дивний мікс ностальгії та роздратування. Може, варто просто взяти цю "вилку" і пошукати відповіді в собі?
  4. Sansbatocha23.05.2024
    Ця мелодія — як дивний солодкий сон, який не відпускає, навіть коли вже прокинувся. Ніби ніжно торкаєшся виделкою до шматочка улюбленого торта, що змушує серце битись частіше. Хочу ще раз пережити цей музичний десерт!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!