Шосте ЧуттяТак Було Так Є І Буде

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Так Було Так Є І Буде

Текст пісні "Так було, так є і буде" від гурту "Шосте Чуття" виражає глибокі національні почуття, патріотизм та непохитну віру українського народу в свою перемогу та свободу. Він наголошує на незламності духу України, яка боронить свою землю від ворогів, незалежно від викликів, що перед нею стоять. Підкреслюється важливість збереження національних цінностей, віри та свободи.

Головний меседж пісні - непереможність духу українців, які попри всі труднощі продовжують вірити у краще майбутнє, в свою правду і перемогу. Автори звертаються до історії, нагадуючи, що Україна завжди стояла та буде стояти на захисті своєї землі та ідентичності. Це заклик до єдності, взаємодопомоги між українцями та відданості своїй країні.

Окремо в пісні акцентується на зрадництві та відсутності дій з боку тих, хто міг би допомогти, але вибрав інший шлях. Це створює контраст між відданістю і вірністю своїй країні та її ідеалам, і зрадою. Водночас, пісня виражає надію та віру у підтримку від міжнародної спільноти, підкреслюючи, що боротьба за свободу України є частиною загальнолюдських цінностей.

Загалом, пісня є мотивуючим гімном українського народу, що підкреслює непереможність духу, любов до Батьківщини та віру в перемогу добра над злом. Це вираз оптимізму та незламної віри у майбутнє, де Україна зберігає свою незалежність та свободу.

Коментарі (5)
  1. Ranameno30.05.2024
    Щось неймовірне! Пісня "Так було так є і буде" від "Шосте Чуття" ніби занурює в темряву, але в той же час викликає спокій і здивування. Неможливо відірватися від цієї мелодії. Відчувається, ніби торкаєшся чогось потаємного і глибокого. Це щось, що варто відчути кожному. Рекомендую!
  2. Olsufcire29.05.2024
    Ця мелодія, ніби кольоровий калейдоскоп емоцій, огортає своїм чаром і змушує серце битися швидше. Ніби невидима нитка з минулого, веде крізь буремний океан відчуттів. Варто слухати, щоб забути про все і поринути у хвилі музичних мрій. Рекомендую кожному, хто шукає душевну гармонію у ці тривожні часи.
  3. Arsvordeejut21.05.2024
    Зайшов у пошуках чогось новенького, але наткнувся на це... Шкода часу. На жаль, навіть гарний настрій не рятує від таких розчарувань. Якби я знав, краще б слухав тишу.
  4. Scufresanmo19.05.2024
    Щось у цій музиці відгукується темними хвилями, змушуючи серце тремтіти і відчувати глибоке відторгнення. Але ж хіба не заради цього ми слухаємо – щоб відчути щось справжнє, навіть якщо це страх і відраза? Не кожен зважиться, але я спробував... і це було як буря в душі.
  5. Atripepor16.05.2024
    Щось усередині підказує, що ця пісня розкидає мою увагу ще більше, але можливо варто скачати і спробувати поринути в мелодію "Шостого Чуття". Можливо, саме вона вкаже правильний шлях у цей розчарований день. Так було, так є і буде - може, ця пісня змінить мій настрій? Звук натхнення вартий спроби
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!