Шосте ЧуттяЗ Нами Світ Добро І Мир

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - З Нами Світ Добро І Мир

Текст пісні "З нами світ, добро і мир" гурту "Шосте Чуття" виражає міцну віру в перемогу добра, справедливості, та непохитність духу українського народу. Співаки підкреслюють непохитну впевненість в тому, що правда завжди переможе, і не залишають місця для сумнівів у цьому. Захист своєї землі відображений як священний обов’язок, до якого готовий кожен, хто прагне захистити свою батьківщину від будь-яких загроз.

В пісні також вшановується нескореність української нації, яка має довгу історію боротьби за свою свободу та незалежність. Гурт згадує про те, що зло ніколи не буде забуте, але при цьому закликає до збереження любові, свободи та героїчного духу предків у серцях кожного українця. Послання про те, що жити вільно - це велике задоволення і кожен українець є другом один одному, підкреслює важливість єдності та взаємопідтримки.

Завершується пісня могутнім висловом про те, що з українським народом Бог, Україна, світ, добро, мир та солов'їна мова. Героїзм кожного воїна возвеличується як приклад для наслідування, символізуючи мужність та відданість своїй країні. Ця пісня є виразом незламної волі до перемоги, гордості за свою історію та віри в світле майбутнє України. Повторення рядків про перемогу правди та захист землі наголошує на непереможному дусі українського народу.

Коментарі (2)
  1. Alunkuca19.06.2024
    Ого, це перший раз, коли я зміг вислухати цю пісню до кінця! "З нами світ добро і мир" звучить як музичний фон до якоїсь телепередачі з 90-х. Ну що ж, треба рухатись далі, є надія, що наступна пісня буде кращою. Тримаємо кулачки!
  2. Inasphivon12.06.2024
    Ця мелодія наче промінь світла у темряві. Слухаю і відчуваю, як мої думки розлітаються у всі боки, залишаючи мене здивованим і натхненним. Щось неймовірне!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!