VsivdomaЯ Буду Лиш Тобою Насолоджуватись Уві Сні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Буду Лиш Тобою Насолоджуватись Уві Сні

У цій пісні виконавець VSIVDOMA оспівує інтенсивний та складний любовний зв'язок, порівнюючи кохану особу з відьмою. Він починає зі звернення до коханої, визнаючи її чарівну силу над ним, обіцяючи бути для неї усім - світлом, небом, і що він знаходитиме насолоду в ній навіть уві сні. Описуючи кохану як Попелюшку і королеву, співак підкреслює, що ніщо не може завадити йому бути з нею.

Проте, у подальших рядках текст пісні набуває темніших відтінків. Він говорить про те, як ця жінка "зламала йому крила" та "приворожила" його, вказуючи на глибокий емоційний вплив, який вона на нього справила. Хоча вона іноді може бути "колючою" та "нестерпною", він не може забути її навіть попри бажання це зробити. Її присутність глибоко вкоренилася в його душу, до того ж він не може заснути без неї.

У кінцевій частині пісні співак звертається до коханої з проханням піти, забрати всі спогади про себе та закрити за собою двері, наголошуючи на тому, що любов між ними більше не існує. Пісня закінчується повторенням образу коханої як відьми, яка залишає після себе лише руйнування та біль. Цей твір є виразом складнощів любовних відносин, де почуття між двома людьми можуть бути одночасно прекрасними та руйнівними.

Коментарі (3)
  1. Forrighsturmi2.06.2024
    Ця пісня - наче подорож у найглибші куточки моєї душі. "Я буду лиш тобою насолоджуватись уві сні" виконавця VSIVDOMA звучить так проникливо, що відчуваєш кожне слово на шкірі. В еуфорії, але з нотками смутку, я знову і знову занурююся у цей чарівний світ, який створює мелодія. Слухаю і відчуваю, як серце б'ється в такт музиці.
  2. Pranimluxvi23.05.2024
    Ця мелодія неначе знімає біль і занурює у світ натхнення. Її слухаючи, відчуваєш себе живим, кожна нота дарує новий подих, наче ковток свіжого повітря. Це музика, яку хочеться відчувати всім серцем.
  3. Enanquandi18.05.2024
    Цікаво, яка мелодія мене чекає у цій пісні? Можливо, вночі стану справжнім шанувальником "VSIVDOMA". Дякую за можливість почути щось нове!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!