DorofeevaТепер Лише Мої Цитати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тепер Лише Мої Цитати

У пісні "Тепер лише мої цитати" відомої виконавиці DOROFEEVA йдеться про болісне відновлення після розриву стосунків. Співачка висловлює емоції, пов'язані з переживанням розставання, коли інтенсивні почуття поступово згасають, а біль зцілюється з часом. Вона наголошує на тому, що спочатку її стосунки з коханим були надзвичайно пристрасними, але згодом стали холодними і втратили свою силу, подібно до остудженої кави.

Описуючи свої відчуття, DOROFEEVA використовує образ "охололо зажило", щоб передати процес зцілення від пережитого болю. Вона також згадує про те, що колись між ними була сильна емоційна зв'язок, коли навіть ангели, за її словами, літали над ними. Але з часом ця близькість зникла, і шляхи, які колись їх з'єднували, почали заростати, символізуючи втрату зв'язку та віддалення одне від одного.

Співачка також акцентує на тому, що попри колишні почуття та високі очікування, її колишній коханий так і не зміг виправдати покладених на нього надій, не "пішов по воді", тобто не проявив чудес, яких від нього очікували. "Тепер лише мої цитати" - цей рядок може символізувати розставання з минулим та перехід до нового етапу життя, де вже немає місця для колишнього партнера, а лише спогади та цитати, які залишилися від колишнього кохання.

Коментарі (2)
  1. Adyzabnis30.05.2024
    Час для хвилі емоцій! Стрес за плечима, залишилось лише натхнення і харизма. Здається, ця пісня - саме те, що потрібно для душевного балансу. Скачати "Тепер лише мої цитати" від DOROFEEVA - це як знайти затишок у хаосі. Пориньте в її глибину і дозвольте собі насолодитись моментом.
  2. Ccounopourpo16.05.2024
    Ця пісня DOROFEEVA - як скалка в серці. Слова здаються беззмістовними, а музика не витримує критики. "Тепер лише мої цитати"? Я б краще залишив їх ненаписаними. Розчарування та сум після прослуховування. Може, це не для мене. Але спробувати варто, раптом комусь сподобається. Щасти
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!