The HardkissПо Стінах Сповзаю І Більш Не Чекаю На Порятунок

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - По Стінах Сповзаю І Більш Не Чекаю На Порятунок

Ця пісня від THE HARDKISS занурює слухача у метафоричне темне море особистих переживань та самотності, де надія і порятунок символізуються через образи маяків. У першому куплеті виконавець описує свій стан самотності та відчуття відокремленості від інших, незважаючи на наявність допомоги та підтримки на відстані витягнутої руки. Образи "небесних ліхтарів" і "маяків" слугують символами надії та керівництва у темряві, показуючи, що навіть у найскладніші моменти ми не залишаємось повністю самотніми.

Повторювані рядки "Нікого немає" та "і більш не чекаю на порятунок" підкреслюють глибоке почуття відчаю та розчарування. Однак, на противагу цьому, у пісні присутній заклик до дії: "Якщо так, запалюй маяк. Я допливу на той бік". Це вказує на готовність ліричного героя боротися і шукати вихід, незважаючи на труднощі.

Звернення до іншої особи з проханням "запалюй маяк" може символізувати потребу в підтримці та знаку, що не все втрачено. "Світ ловив, тримав мене так, тільки зламати не зміг" говорить про внутрішню силу і непереможність духу ліричного героя, його волю до життя та здатність протистояти випробуванням.

У заключних рядках пісні підкреслюється універсальність досвіду перебування в "темному морі" та "дикому штормі", нагадуючи, що в кожному "морі" є свої "маяки" - символи надії, керівництва та можливості знайти порятунок. "Let it shine! Let it shine!" викликає образи світла та надії, закликаючи не втрачати віру у світле майбутнє незважаючи на всі темряви, що нас оточують.

Коментарі (2)
  1. Tarcsethysub18.06.2024
    Зайшов послухати "По стінах сповзаю і більш не чекаю на порятунок" від THE HARDKISS. Співвідношення механічності і розчарування мене не здивувало, але почувши це, гордість за нашу музику зросла. Моя сенсорика тепер підкріплена рішучістю скачати цю пісню. Рекомендую!
  2. Enmacomlock16.06.2024
    Ця пісня — наче подорож крізь хмари, де кожен звук обіймає і відпускає водночас. Вона дарує відчуття спокою та надії, розчиняючись у свідомості і розсіюючи будь-яку тривогу. Музика "THE HARDKISS" пробуджує до життя навіть найглибші куточки душі. Це справжня гармонія для свідомого слухача. Рекомендую всім, хто шукає спокій і натхнення.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!