ParfeniukА Я За Тебе Кулачки Держу Щоб Все Збулось

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Я За Тебе Кулачки Держу Щоб Все Збулось

Пісня "А я за тебе кулачки держу щоб все збулось" виконавця PARFENIUK є виразом ніжних почуттів та глибокої прив'язаності автора до своєї коханої особи. У тексті пісні міститься ряд зізнань і подяк, які висвітлюють щирі емоції та вдячність за бути разом. Ліричний герой висловлює свою любов через дрібні жести та повсякденні моменти, такі як спільне проведення часу, дотики та поцілунки.

Він акцентує на значенні близькості та спільних моментів, які роблять їхнє життя цілісним і наповненим сенсом. Згадки про те, як вони не бачилися кілька днів, які здаються ліричному герою цілим роком, підкреслюють глибину його почуттів та страждання від розлуки.

Особливе значення у пісні надається простим радощам спільного життя, таким як вміння готувати борщ або звичка спати на одному боці ліжка. Це підкреслює, що справжня любов полягає не тільки у великих жестах, а й у здатності цінувати та насолоджуватися маленькими моментами разом.

У кінцевому підсумку, пісня є виразом безумовної любові та підтримки. "А я за тебе кулачки держу, щоб все збулось" символізує бажання ліричного героя бути опорою для своєї коханої, вірити в її мрії та бажання та допомагати їм здійснитися. Ця пісня є гімном справжній любові, яка вимірюється не лише словами, а й вчинками, підтримкою та щоденною турботою один про одного.

Коментарі (2)
  1. Hoenuckrana26.05.2024
    Я зазвичай не довіряю новим пісням, але ця змусила мене затриматися і послухати. Слова ніби створені для мого сьогоднішнього настрою. Варто спробувати!
  2. Seimejare22.04.2024
    Слухаю цю пісню і здається, що всі хмари на небі трохи змістились, але навіть вони не можуть затьмарити глибину цих слів. Дякую, що тримаєш за нас кулачки, PARFENIUK. Як відчуття, коли навіть в песимістичні дні знаходиться промінчик світла у формі пісні. Справжнє відчуття релаксу
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!