КорупціяВід Себе Та Від Долі Уваги Не Звертаю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Від Себе Та Від Долі Уваги Не Звертаю

Пісня "Від себе та від долі" гурту КОРУПЦІЯ розповідає про глибокі переживання і внутрішні пошуки ліричного героя. У початкових рядках ми зустрічаємося з відчуттям відсутності емоцій, але разом з тим існує віра в існування вищих почуттів. Ця амбівалентність продовжується із зізнанням у відсутності очікувань та руйнувань, що підкреслює спокій у хаосі внутрішнього світу.

Основний мотив пісні - це подорож "по лезу", яка символізує постійну боротьбу та випробування, які ліричний герой переживає протягом життя. Ця метафора також вказує на тонку межу між правильними рішеннями та помилками, що призводять до "вічного безладу", за який відповідає сам герой.

Центральною темою є прагнення до свободи і близькості з певною особою, яка, здається, є єдиним променем світла у цьому безладі. Ліричний герой виражає готовність відійти "до краю світу", лише бути поруч з цією особою, що є головною метою його існування.

Важливим елементом є відмова від зброї як символу агресії та конфлікту, що ще більше підкреслює прагнення до миру, внутрішньої гармонії та самопізнання. Ліричний герой ідентифікує себе як зброю, підкреслюючи внутрішню силу та непереможність перед лицем життєвих труднощів.

На завершення, образ "безнадійного романтика" поєднується із заявою про незламність духу, підкріплюючи ідею нескінченної боротьби та пошуків смислу в житті, незважаючи на всі труднощі та випробування. Пісня набуває глибокого філософського змісту, закликаючи слухача роздумувати про власні життєві цілі, значення свободи та справжньої близькості з іншими.

Коментарі (1)
  1. Berlihunsven24.05.2024
    Якимось дивом натрапила на цю пісню "Від себе та від долі уваги не звертаю" від "КОРУПЦІЯ". Мелодія пронизує, тексти зачаровують, а емоції просто виходять за рамки. Мій настрій – тужливий, стан – тривожний, але ця музика стала для мене кольоровим промінчиком в темряві. Рекомендую всім скачати і послухати, це щось неймовірне!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!