Сергій БабкінВидалити З Пам’Яті Сум Біль Заздрість Та Злість

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Видалити З Пам’Яті Сум Біль Заздрість Та Злість

Пісня Сергія Бабкіна "Видалити з пам’яті сум біль заздрість та злість" є ліричним виразом глибокого прагнення до світу, де відсутні негативні емоції та страждання. Автор мріє про здатність перетворити світ, видаляючи з людської пам’яті сум, біль, заздрість і злість, а також про можливість повернення до життя "душам невинно покинутим". Ця ідея підкреслює прагнення до відновлення та очищення, до створення ідеального світу, де панують гармонія та мир.

В іншому куплеті мова йде про бажання мати "могутню силу" подібно до Прометея, щоб метафорично "перетворити всіх занадто дорослих на дітей", сподіваючись на відродження невинності та чистоти, які здатні змінити світ на краще. Це відображає надію на те, що людство може відновити свої первісні цінності – віру, любов та мир.

Версія пісні, що звертається до особистішого, інтимного рівня, відображає глибоке співпереживання та спільність зі слухачем або партнером через ділення болю та надій. Це підкреслюється повторюваними рядками про споглядання в очі, війну, що "розірвала душу", та про спільні мрії та непохитну віру, яка є непробивною стіною. Це підсилює відчуття єдності, незламності та спільної віри в краще майбутнє.

Заключні рядки пісні акцентують на необхідності бути "ближче" до коханої особи, до перемоги, висловлюючи глибоку потребу в підтримці та співпереживанні в складні часи. Це виражає універсальне прагнення до близькості, розуміння та взаємопідтримки, які є основою для подолання труднощів і знаходження спільної мрії або мети. Пісня відображає глибоку віру в можливість кращого майбутнього через любов, віру та мрії, які об'єднують людей у єдине ціле.

Коментарі (2)
  1. Tavibelli25.05.2024
    Цей трек - наче ковток свіжого повітря в розпаленому місті. Немов промінь сонця пробивається крізь хмари, несучи з собою легкість та натхнення. Слухаючи його, забуваєш про всі негаразди та знаходиш в собі сили рухатися далі. Рекомендую всім, хто шукає гармонію та спокій у серці!
  2. Tramlopoci19.05.2024
    Просто дивовижно, що є можливість скачати пісню, яка допоможе видалити з пам’яті всі сумні та негативні думки! Сергій Бабкін знову влучив у саму душу своєю музикою, відчуваю неймовірне натхнення!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!