LobodaВсе Побито Всередині Та Все Потрощено

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Все Побито Всередині Та Все Потрощено

Пісня "Все побито всередині та все потрощено" виконавиці LOBODA пронизана глибокими емоціями і розповідає про біль і розбите серце після закінчення відносин. Артистка звертається до свого колишнього коханого, ділиться своїми переживаннями про те, як важко їй долати наслідки їхнього розриву. Вона говорить про внутрішнє руйнування, про біль, який залишився після втрати коханої людини, висловлюючи відчуття, що її душа та серце "побито" та "потрощено".

У пісні підкреслюється, що спогади про спільно проведений час та радість, яку вони колись ділили, залишаються неповерненними, і тепер це лише згадки, які несуть біль. Лірична героїня намагається впоратися зі своїми почуттями, намагаючись не шукати біль, не ховати очей від реальності, але розуміє, що втратила себе в цих відносинах і тепер відчуває велику порожнечу.

Пісня також торкається теми прощення і неможливості повернути минуле. Лірична героїня визнає, що їй важко пробачити колишнього коханого, і не хоче повертатися до минулого, яке принесло їй стільки болю. Вона згадує про моменти щастя, які вони пережили разом, але розуміє, що тепер вони як "самотні планети у просторі", які загубили одне одного.

Загалом, пісня відображає емоційний біль втрати, складність прощення і спроби впоратися зі своїми почуттями після розриву. Це роздуми про те, як важко відпустити минуле і продовжити жити, коли всередині все здається "побитим" і "потрощеним".

Коментарі (3)
  1. Steepuadbisno30.05.2024
    Цікава пісня. Завантажити варто, щоб уважніше вникнути в її зміст. Можливо, знайду щось для себе.
  2. Hasblsoladen19.05.2024
    Ця пісня мов промінь світла в хаосі моїх думок. "Все побито всередині та все потрощено" торкається самого серця і дарує відчуття надії, навіть коли здається, що світ навколо руйнується. LOBODA, ти знову зуміла донести глибину людських почуттів і додала часточку світла в мій внутрішній конфлікт. Дякую за це!
  3. Inissoyprac5.05.2024
    Скачала пісню "Все побито всередині та все потрощено" і почула в ній зламані струни своєї душі. Ця мелодія - як дзеркало темних думок, що відлунюють у безодні мого песимізму. LOBODA точно знає, як перетворити біль на мистецтво.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!