Kozak SystemЗа Цю Можливість Дякую Я Долі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Цю Можливість Дякую Я Долі

Текст пісні "За цю можливість дякую я долі" гурту KOZAK SYSTEM виражає глибокі патріотичні почуття, волелюбність і непохитну віру в перемогу. У першому куплеті виконавець говорить про те, як він перетворює свою люті на зброю проти ворогів, підкреслюючи свою непереможність і вшановуючи героїв – братів і сестер, які стоять на захисті своєї країни.

У другому куплеті мовиться про перетворення люті на волю і свободу, яка тече в крові виконавця. Він висловлює вдячність долі за можливість боротися і стояти на захисті своєї землі, наголошуючи, що справжні воїни не бояться випробувань вогнем.

Третій куплет продовжує тему боротьби і відданості, де виконавець порівнює свою люті з вітром, що несе руйнування ворогам, і підкреслює свою готовність показати священний гнів захисників своєї землі.

У четвертому куплеті люті стає щитом для захисту міст і сіл в часи небезпеки. Виконавець готовий взяти на себе удари ворогів, мужньо стояти в боротьбі, як непохитна скеля.

Останній куплет присвячений перетворенню люті на віру в славні імена свого народу і непохитну віру в перемогу України. Виконавець підкреслює єдність і неподільність нації в боротьбі за свою свободу.

У цілому, пісня є гімном сили духу, непереможності, патріотизму і віри в перемогу, втіленням готовності захищати свою землю і цінності, переданих поколіннями.

Коментарі (4)
  1. Saulingvanso16.08.2024
    Якщо вже скачувати щось на вечір, то нехай це буде "За Цю Можливість Дякую Я Долі". У мелодії знаходжу той спокій, якого так не вистачає, навіть якщо навколо все здається сірим. Логіка підказує, що варто додати цю пісню до своєї колекції.
  2. Wipesala22.05.2024
    Слухаю "За цю можливість дякую я долі" від KOZAK SYSTEM і відчуваю, як з кожною нотою відновлюється моя енергія. Ця пісня наче магічний еліксир для втомленої душі. Дякую, що даруєте нам такі емоції!
  3. Orexitten21.05.2024
    Оце справжній вибух емоцій! Мелодія, яка піднімає настрій і заряджає енергією. Якби можна було схопити музику руками, я б її обійняла!
  4. Grosfotonow7.05.2024
    Не кожен день трапляється шанс скачати таку перлину безкоштовно. За цю можливість дякую я долі та KOZAK SYSTEM за незабутній ритм! Слухаю і не наслухаюсь
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!