Після ДощуРівень Мого Стресу So High Ти Хочеш Погратися Напевно Нехай

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Рівень Мого Стресу So High Ти Хочеш Погратися Напевно Нехай

У пісні "Рівень мого стресу so high" виконавця Після Дощу відображена історія людини, яка переживає важкі відносини, де вона відчуває себе використаною та не повністю цінуваною своїм партнером. На початку пісні автор говорить про бажання бути з коханою людиною у всі моменти життя – танцювати до ранку, дивитися один одному в очі, сміятися та дарувати щось нематеріальне, що не можна купити за гроші. Це виражає глибоке бажання бути поруч з коханою людиною і насолоджуватися цими моментами разом.

Однак, далі пісня виявляє більш темну сторону цих відносин. Автор зазначає, що рівень його стресу зростає, і для цього є багато причин. Одна з них полягає в тому, що він відчуває себе потрібним лише для розваг, і що його партнер хоче "погратися", але не виявляє бажання надавати ту саму кількість уваги, любові та підтримки. В тексті звучить вираз "Чую тільки 'дай', але ніколи 'тримай'", що підкреслює егоїстичне ставлення партнера, яке сприймається як одностороннє.

В кінцевому підсумку, автор здається розділений між прийняттям ситуації, в якій він знаходиться, і розумінням, що це не те, що він заслуговує або прагне у відносинах. Фрази "That’s fine, бо я сам обрав все це для себе" і "That’s right, я потрібен лиш коли веселий" відображають внутрішній конфлікт і згоду на менш ніж ідеальну динаміку відносин, одночасно з тим показуючи готовність продовжувати намагатися знайти щастя навіть у складних обставинах. Ця пісня є роздумом про самооцінку, границі у відносинах та складність знаходження взаєморозуміння з партнером, який не поважає твої потреби та почуття.

Коментарі (4)
  1. Ericriploa21.08.2024
    Наче слухаю звук капель, які падають у порожнечу, а десь у глибині все одно щось тривожить. Мабуть, це просто параноя, але від цього спокійніше не стає.
  2. Avcilraibou3.06.2024
    Ця пісня, мов небо після грози, огортає мене своїми нотами і вивільняє всі накопичені емоції. "Рівень мого стресу so high" від "Після Дощу" - це справжній еліксир для втомленої душі. Поринаю в кожен звук і відчуваю, як напруга тане, залишаючи лише спокій і натхнення. Неймовірно глибокий трек!
  3. Simppoboni30.05.2024
    Зайшов на сайт, щоб послухати щось новеньке. На голодний шлунок навіть музику сприймаєш по-особливому! Ця пісня вразила, як ковток свіжого повітря після дощу. Рекомендую послухати, піднімає настрій навіть у найпохмуріший день!
  4. Nesstinurap4.04.2024
    Кожен акорд цієї пісні - як ехо моєї душі, що відгукується у безкрайньому океані емоцій. "Рівень мого стресу so high" - не просто слова, а мій щоденний стан. Але слухаючи це, знаходжу у спокої силу бути собою, навіть коли всередині шторм. Дякую, "Після Дощу", за музичний плівт, що витягує мене з вирію невротичних думок. Ця пісня - як несподіванка, що змушує моє серце битися в такт надії.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!