SamchukНесвідома В Тебе Квітка У Дома Несвідома Ти Тульпани Поливаєш Не Удома

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Несвідома В Тебе Квітка У Дома Несвідома Ти Тульпани Поливаєш Не Удома

Пісня "Несвідома" виконавця SAMCHUK розкриває глибокі почуття і відданість коханій особі, водночас засуджуючи невірність та зраду. Автор звертається до коханої, яка, на його думку, не повністю усвідомлює глибину його почуттів, а також не знає про його зради. Використання метафори квітки у домі та тюльпанів, які поливаються не вдома, символізує кохання та увагу, які належали бути адресованими їй, але витрачаються даремно.

У другій частині пісні автор висловлює своє глибоке кохання до партнера, наголошуючи, що для нього вона є усім – світом, космосом, без якої його життя перетворюється на хаос. Ця посвята у вірності та обітниця кохати до кінця своїх днів показує, як глибоко автор занурений у свої почуття.

Закінчується пісня роздумами про сутність любові та відносин, де автор згадує про підслухану фразу, що любов живе лише три роки, але він впевнений у своєму більш глибокому та тривалому почутті. Він також звертається до тих, хто сумнівається у можливості бути вірним одній людині на все життя, підкреслюючи свою відданість та засуджуючи зраду.

Таким чином, пісня є виразом глибокого кохання, відданості та осмислення вірності, засуджуючи одночасно зраду та невірність, а також висловлюючи роздуми про цінності та пріоритети у стосунках.

Коментарі (2)
  1. Tentolaper17.05.2024
    Ого, навіть не очікував такого сюрпризу! Ця пісня наче вразила струну моєї душі, змусила задуматись над простими речами. Хто б міг подумати, що поливання тюльпанів може мати таку глибоку метафору. Залишився в приємному ошеломленні. Точно слухатиму ще раз!
  2. Flamdoquatdo8.04.2024
    Весь світ - сцена, а ми всі лише актори, але коли слухаєш цю пісню, здається, ніби SAMCHUK написав для тебе особистий сценарій. Як можна не поливати тульпани, коли вони квітнуть такими рядками? Ця мелодія - мій енергетик, а слова - квіти, що квітнуть навіть у найтемнішу ніч. Bravo, SAMCHUK, ти змусив мене відчути весну серед зими
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!