SamchukІ Тримаєш Досі Хай І Як Нас Кидало Там

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Тримаєш Досі Хай І Як Нас Кидало Там

У пісні SAMCHUK «І тримаєш досі, хай і як нас кидало» описується глибока і віддана любов між двома людьми, що пережила багато випробувань. Виконавець звертається до своєї коханої, наголошуючи на її важливості в його житті, наскільки вона для нього значить і що готовий кохати її вічно, незважаючи на невизначеність майбутнього і власні недоліки.

Значна частина тексту присвячена протистоянню ідеї зради і невірності. Пісня починається зі слів про те, що кохана несвідомо поливає тюльпани не вдома, символізуючи занедбання своєї відданості і любові. Однак, на противагу цій метафорі, співак підкреслює свою непохитну вірність і любов до неї, заперечуючи спокуси «мати на стороні якісь тюльпани».

В куплетах також розкривається тема вдячності та визнання того, як кохана підтримувала співака у важкі часи, ставала його опорою. Він згадує, як його рідна чекає вдома, запрошуючи до столу, що символізує домашній затишок і спокій, досягнуті завдяки її присутності.

Останні рядки пісні є відображенням самовідданої любові та вдячності за те, що кохана залишалася поруч, незважаючи на зовнішні обставини і суспільні стереотипи про тимчасовість почуттів. Співак відкидає цинічне ставлення до любові, висловлене іншими чоловіками, підкреслюючи цінність моногамних стосунків та готовність боротися за свою любов. Таким чином, пісня є виразом глибоких почуттів і прихильності, що переважають над усіма випробуваннями та спокусами.

Коментарі (4)
  1. Conheartlejawb21.05.2024
    Як часто ми шукаємо сенс у хаосі... І хоча музика цього треку не моя чашка чаю, та щось у ній змушує замислитись. Мабуть, це одна з тих пісень, що залишає слід, навіть якщо спершу не хочеш цього визнавати.
  2. Beltfibartton16.05.2024
    Це як ковток свіжого повітря серед суєти дня. Відчувається глибокий зміст і життєва мудрість, що надає сил рухатись вперед. Рекомендую послухати
  3. Cioulizpoisour16.05.2024
    Слухала цю композицію, і здається, знайшла новий улюблений саундтрек до своїх вечорів. Щось у ній таке зачіпає, як свіжий подих вітру в сонячний день. Коли кожна нота знаходить відгук у серці, розумієш, що музика — це магія. Рекомендую
  4. Twojorulem18.04.2024
    Навіть коли нас мете вітром як осіннє листя, ця пісня все одно звучить як ехо минулого, яке не хоче відпускати. Мелодія, що не несе втіхи, а лише підкреслює сірість днів. SAMCHUK майстерно передає драматизм спогадів, але чи достатньо цього для справжнього захоплення? Час покаже.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!