SamchukЧув Колись Любов Живе Три Роки Що А Далі А Далі Я Кохаю Ще Сильніше Невдалі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Чув Колись Любов Живе Три Роки Що А Далі А Далі Я Кохаю Ще Сильніше Невдалі

Текст пісні від SAMCHUK описує історію глибокого і відданого кохання, яке протистоїть часу та суспільним стереотипам. В перших рядках ми стикаємося з метафоричним зображенням відносин, де одна сторона, можливо навіть не усвідомлюючи цього, занедбує свою "квітку вдома", тобто свого партнера, зосереджуючись на зовнішніх спокусах (тюльпанах), які вона поливає "не вдома". Це зображення символізує відсутність уваги та турботи, що призводить до "зів'яння" відносин.

Проте, на противагу цій ситуації, ми бачимо голос ліричного героя, який висловлює безмежну любов та відданість своєму партнеру, незважаючи на перепони. "Я тебе кохаю" повторюється як мантра, що підкреслює незламність його почуттів. Він готовий кохати "до кінця", не зважаючи на невизначеність майбутнього та обставини, які "кидали" їх.

В центрі пісні стоїть відкидання популярної ідеї, що любов живе лише три роки. Натомість, ліричний герой стверджує, що з часом його кохання стає тільки сильнішим, опровергаючи заздрість та песимістичні прогнози оточення. Він висміює стереотипи та суспільну думку, які недооцінюють цінність і силу моногамних відносин, віддаючи перевагу поверхневим забавам.

Заключні рядки повертають нас до метафори з квітами, де ліричний герой визнає свою роль як "квітника", який не шукає "тюльпани на стороні", а зосереджений на турботі про свою "квітку" вдома, підкреслюючи важливість вірності та присвяченості у відносинах. Таким чином, пісня є виразом глибокої віри в нескінченність і міцність справжнього кохання, що здатне витримати випробування часом та обставинами.

Коментарі (2)
  1. Nosimavi19.06.2024
    Чудове поєднання мелодії та тексту, наче випадковий сюрприз, що змушує задуматися про силу справжніх почуттів. Навіть коли здається, що все вже знаєш про кохання, воно знову здивує тебе. Слухаю і не можу відвести увагу, хоча й прийшов сюди з цікавості. Дивовижно!
  2. Liobeamesi9.05.2024
    Щира пісня, як відлуння власних думок... Незважаючи на сум'яття і роздратування, слухаю і відчуваю, що любов може тривати довше, ніж кажуть. SAMCHUK, ви до глибини душі зачепили! Непросто, але близько до серця.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!