Anna MariaЛише Один… Тільки Б Вогонь Не Згас

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Лише Один… Тільки Б Вогонь Не Згас

Текст пісні "Лише один… тільки б вогонь не згас" виконавця ANNA MARIA пронизаний мотивами відданості, боротьби та незламності. Вона звертається до України як до особи, вихваляючи нескореність та відвагу народу, який стоїть за свою країну. Співачка обіцяє боротися "як божевільна", незважаючи на біль, і кричати ім'я України, підкреслюючи свою відданість та любов до країни.

У пісні акцентується на єдності енергії всього народу, який виступає єдиним фронтом за свою свободу та незалежність. Україна оспівується як головний джерело сили та натхнення, а також символ віри і надії. Згадуються національні кольори, які стають символом готовності захищати свої ідеали "на все".

Крім того, пісня містить образи сили природи - хвиль, синіх хмар, вітру - як метафору непереможності та невгамовної боротьби українського народу. "Лише один… тільки б вогонь не згас" символізує непереможний дух, що продовжує рухатись вперед, незважаючи на перешкоди. Пісня закликає до незламності та віри в перемогу, відображаючи безмежну відданість та любов до рідної землі.

Коментарі (1)
  1. Derwlongletel17.04.2024
    Ця пісня — наче маленька іскра, що запалює великий вогонь у серці! Як чудово, що ANNA MARIA вміє так тонко торкатися душі, даруючи слова, що не згасають з часом. Цілком занурююсь у кожен акорд
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!