SamchukЗа Все Що Би Не Брався Я Все Швидко Кидаю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Все Що Би Не Брався Я Все Швидко Кидаю

У пісні виконавця SAMCHUK розкривається тема суперечливості між бажаннями та дійсністю. Ліричний герой висловлює свої почуття до коханої особи через порівняння з різними аспектами життя, наголошуючи на своїй невідступності та відданості щодо неї, незалежно від власних невдач і звички кидати розпочате.

Він згадує свої невдалі спроби освоїти гру на гітарі, дотримуватися здорового способу життя, спортувати та лінуватися, що підкреслює його непостійність та нестабільність. Проте, коли справа доходить до коханої особи, його відданість стає беззаперечною. Він стверджує, що, незважаючи на всі свої недоліки та невдачі у житті, єдине, що він ніколи не залишить - це вона.

Ця пісня є виразом глибоких емоцій та прихильності, що переважають над будь-якими життєвими невдачами або особистими слабкостями. Вона відображає ідею про те, що кохання може бути найсильнішим стимулом та опорою, незалежно від усіх інших аспектів життя, які можуть здаватися непостійними чи невдалими.

Коментарі (2)
  1. Presosotop18.05.2024
    Вперше за довгий час почув щось, що зачепило за живе. Ця пісня немов промінь світла в похмурий день, в ній стільки щирих емоцій, що важко не піддатися її чарівності. Рекомендую всім, хто хоче знайти сили йти далі.
  2. Liorebarpa21.04.2024
    Ця пісня саме про мене! Як на зло, поки слухала, почала щось нове та вже хочу кинути... SAMCHUK, ти читаєш мої думки чи що? Пісня заряджає, але хай уже наступний трек буде про те, як завершувати розпочате!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!