Dside BandРаз І Назавжди Нехай

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Раз І Назавжди Нехай

Пісня "Раз і назавжди" українського гурту DSIDE BAND говорить про глибоке відчуття втрати та неможливість повернення до минулого. У тексті відчувається сум за втраченим часом, спільними моментами, які вже не повернути. Автор висловлює думку, що існують речі, які не можна виправити або змінити з часом, і це стосується і любовних стосунків між двома людьми.

У другій частині пісні акцент робиться на необхідності припинити будь-які спроби відновлення зв'язку. Фрази "Не дзвони на мій номер", "Буду десь поза зони", "І зітри з телефону" підкреслюють бажання перервати всі зв'язки та спроби зворотного зв'язку, щоб рухатися вперед. Це відображення процесу прийняття та внутрішньої боротьби, яка ведеться з власними емоціями та спогадами.

Заключна частина пісні звертається до ідеї відпускання минулого та емоцій, які вже не відіграють ролі у сьогоденні. Слова "Що залишилось - вже не факт", "У минулому почуття", "Наше спільне вже забувай" вказують на необхідність забути минуле та припинити будь-які спроби воскресіння відносин, що скінчилися. Це пісня про освобождення від болю, про прощання з минулим та про силу, необхідну для того, щоб йти далі "Раз і назавжди".

Коментарі (1)
  1. Confhenssysfe8.04.2024
    Трек, що змушує серце битися в ритмі розчарувань, але з кожною нотою залишає простір для любові. "Раз і назавжди нехай" від DSIDE BAND — це як крик душі, що шукає спокою у вирі емоцій. Моє серце — розбите, але мелодія зцілює рани. Шумно, можливо, але саме в цьому шумі знаходиться тиша для мого психопатичного серця. Любов, розчарування, безмежна глибина емоцій — все злилося в одну композицію. Майстерно!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!