Dside BandІ Зітри З Телефону І Із Пам‘Яті Теж Зітри

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Зітри З Телефону І Із Пам‘Яті Теж Зітри

У пісні "І зітри з телефону і із пам‘яті теж зітри" гурту DSIDE BAND йдеться про глибоке емоційне переживання розриву відносин. Ліричний герой визнає, що їхнє спільне минуле вже не може бути повернуте, і що всі слова та обіцянки втратили свою вагу, перетворившись на ніщо. Водночас він зізнається, що, незважаючи на все, емоції до партнера ще живі.

Основна тема пісні - прощання та необхідність відпустити минуле. Ліричний герой просить не турбувати його дзвінками та спробами зв'язку, а також вимагає видалити всі спогади про спільне минуле, як з телефону, так і з пам'яті. Це вказує на бажання почати життя з чистого аркуша, незважаючи на біль втрати.

Пісня підкреслює невідворотність розставання та необхідність прийняття реальності, де вже немає місця для минулих відносин. Ліричний герой зазначає, що час може бути ліками, але не для їхніх почуттів, натякаючи на глибину їхнього зв'язку та складність його пережити. Водночас закликає забути спільне минуле та рухатися далі, навіть якщо це викликає біль.

У цілому, пісня торкається теми втрати, прощання та емоційного відновлення після завершення відносин, підкреслюючи важливість звільнення від минулого для початку нового етапу в житті.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!