AlisaО Ці Очі Ясні Як День Темні Ніч

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - О Ці Очі Ясні Як День Темні Ніч

Пісня "О ці очі" від ALISA розповідає про глибокі емоційні переживання та пошуки кохання. В перших рядках ми стикаємося з образом очей, що є вікном до душі головного героя. Очі, які водночас можуть бути темними, як ніч, і ясними, як день, символізують здатність бачити і бажати, встановлюючи зв'язок з об'єктом своїх почуттів.

Далі слідує роздум про втрачене щастя, що було загублено десь у лісі життєвих обставин. Автор висловлює свою впертість і готовність обійти весь світ у пошуках цього втраченого щастя, яке він уособлює з певною "яскравою зіркою". Це розкриває тему пошуку справжнього кохання, незважаючи на всі попередження про марність таких пошуків.

Після цього йдеться про "жіночу силу", яка здатна завоювати серце чоловіка, показуючи, як любов може змінити життя людини. В цьому контексті очі знову з'являються як символ приворотної сили, що має владу над почуттями.

У фінальних рядках пісні знову повторюється мотив очей, що виступають як символ глибокої емоційної зв'язку і взаєморозуміння між закоханими. Ця пісня втілює ідею про важливість миті та силу любові, яка здатна оживити навіть найбільш похмурі моменти життя.

Коментарі (2)
  1. Micniydesim10.05.2024
    Незважаючи на мою недугу та шизоїдні нахили, сьогоднішній оптимізм змусив мене зазирнути в цю пісню. "О ці очі ясні як день темні ніч" від ALISA — це монотонія, що лікує. Заслухався, аж планую скачати, щоб і вдома на повторі крутити
  2. Pusisdinglink9.04.2024
    Занурившись в ці акорди, відчуваю, як кожна нота розчиняється у темряві, що мене оточує. "О ці очі ясні як день темні ніч" від ALISA стала для мене мостом між світлом і тінню, ніби відголосок давньої пісні, забутої часом. Вона звучить як гімн тим, чиї душі прагнуть до самотності серед натовпу, втрачаючись у своїх роздумах і почуттях. Ця музика — мій фарос у морі песимізму, вказуючи шлях додому, до спокою душі. Кожен раз, прислухаючись до цієї композиції, я знаходжу в ній щось нове, щось, що залишалося непоміченим у попередній раз. Можливо, це і є таємниця справжнього мистецтва — завжди залишати місце для роздумів.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!