KristonkoІ Будити Їх Немає Сенсу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Будити Їх Немає Сенсу

Пісня "І будити їх немає сенсу" у виконанні KRISTONKO описує історію про любов, що втратила свою силу і вже не може бути відроджена. У перших рядках ми зустрічаємося з відчуттям глибокої розчарованості та втрати, коли співак висловлює, що віра в вічну любов, подібну до тієї, що зображена в кіно, зникла разом із зникненням фізичної близькості та ніжності. Поцілунок, який колись здавався безсмертним символом їхніх почуттів, вже "розтанув".

Основний рефрен пісні звертається до колишнього партнера з рішучим закликом не намагатися відновити зв'язок або просити про прощення, адже слова вже не здатні торкнутися серця. "Метелики", які можна інтерпретувати як символ кохання, почуттів або внутрішньої краси, вже не ті, що були раніше, і вони "залягли на глибині", що свідчить про неможливість повернення до минулого стану почуттів.

У третій частині пісні йдеться про втрату чарівності спільного життя, яке тепер здається лише туманним спогадом або кадрами з фільму, що завмерли на екрані. Але разом із цим з'являється і нотка надії та самоствердження - героїня пісні знаходить у собі сили, щоб дати своїм "метеликам" знову розправити крила, символізуючи новий початок та відновлення сили духу після болісного розставання. Пісня носить у собі послання про самодостатність та здатність людини до самовідновлення після втрати.

Коментарі (2)
  1. Spoonansisin3.06.2024
    Пісня "І будити їх немає сенсу" від KRISTONKO – справжній мікс емоцій і звуків. Спробуйте скачати і переконатися самі!
  2. Donggensubspa10.05.2024
    Не мігла навіть уявити, що просто заходжу послухати, а виходить - вирішила скачати! KRISTONKO дійсно знає, як торкнутися струн душі. Ця пісня - як тихий вечір після важкого дня. Рекомендую всім, хто шукає момент спокою у світі поспіхів.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!