Один В КаноеНа Краю Прірви Усміхнений Стоїш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Краю Прірви Усміхнений Стоїш

Текст пісні "На краю прірви усміхнений стоїш" від гурту "Один в каное" розкриває метафоричне зображення любові, як щось неконтрольовано прекрасне та одночасно руйнівне. Любов зображена як сліпа сила, що змушує людину стояти на межі прірви, готову зробити крок у невідомість. Цей образ передає почуття всепоглинання та відданості, яке часто супроводжує закоханих, підкреслюючи ірраціональність та непередбачуваність любовних відносин.

Пісня має мотив падіння, що символізує занурення у глибини почуттів, відмову від минулого та забуття всього, що було до. Це втілення відчаю та одночасно віри у нове, що чекає після кроку у невідоме. "Падай, без пам'яті падай" наголошує на повній віддачі емоціям, не зважаючи на можливі наслідки.

Опис любові через природні явища - ніч, яка заблудить, сон, з якого неможливо прокинутися, сніг, що накриває, і дим, який слід вдихнути повними грудьми - поглиблює відчуття її всепроникності та невловимості. Ці образи нагадують про красу і водночас про холодність і випробування, які несе любов.

В цілому, пісня відображає глибинні та суперечливі почуття, що виникають у людському серці під впливом любові. Вона зачіпає тему самопожертви, втрати контролю над собою та готовності до повного самозабуття заради переживання всепоглинаючого почуття. Любов показана як щось, що одночасно звільняє та заточує, дарує крила та змушує падати, викликаючи найсильніші емоції та переживання.

Коментарі (5)
  1. Serwafunctest1.06.2024
    Ця пісня, немов затишна буря в душі. Вона змушує мене відчувати всю глибину суму, але водночас дарує енергію та силу йти далі. "Один в каное" вкотре нагадує, що навіть на краю прірви можна знайти усмішку. Величний трек!
  2. Niaprosacres27.05.2024
    Щось у цій пісні змушує мене відчути незрозуміле відлуння внутрішньої боротьби. Можливо, це просто ще один трек, який швидко забудеться, але зараз я відчуваю себе загубленим і тужливим, і вона влучає саме в ціль. Раціональний розум говорить мені не захоплюватись, але серце важко зупинити.
  3. Negarnouri25.05.2024
    Цей трек переносить у глибокі роздуми, мовби стоїш на краю світу і усміхаєшся в обличчя вітру. Рекомендую, якщо хочете відчути спокій і одночасно розбитість. Справжня емоційна подорож.
  4. Katxikenne22.05.2024
    Чесно кажучи, ця пісня мене трохи збиває з пантелику своїм монотонним звучанням, але ж оптимізм завжди перемагає! Завантажити і насолоджуватися!
  5. Derwtinighlow21.05.2024
    Це було б краще, якби слова не вдарили так боляче. Відчуваю, що прірва реальна, а не музична. Серце наче стиснулось від страху. Така мелодія, що викликає в мене лише розчарування, ніби світ зупинився на краю...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!