Alena OmargalievaЧуєш Боляче Знаєш Боляче Мені

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Чуєш Боляче Знаєш Боляче Мені

Ця пісня розповідає про біль і сум, які виникають після розриву стосунків. Авторка виражає свою біль через слова "Чуєш, боляче. Знаєш, боляче мені", наголошуючи на глибині своїх почуттів і тому, як важко їй переживати розлуку. Пісня зображує картину двох людей, які тепер живуть окремо, знаходяться на різних "полюсах" світу, де один може насолоджуватися теплим літом, тоді як іншому холодно і самотньо "на душі зима".

В тексті відчувається ностальгія і спогади про минулі часи, коли були щасливі моменти разом. Але тепер лишається лише надія, що колись колишній партнер знову з'явиться в її житті, хоча б на мить, щоб запитати, як справи, і випити разом кави. Але при цьому є усвідомлення, що все змінилося і вже не буде так, як раніше.

Пісня відображає процес прийняття реальності, коли в серці ще живе надія, але розум вже розуміє, що "не твоя і так сумно це розуміть". Це історія про нелегкий шлях відпускання минулого, пошуку себе і свого місця в світі після втрати коханої людини. Попри біль втрати, життя триває, і авторка пісні все ще плекає надію на краще майбутнє.

Коментарі (1)
  1. Podipersand3.04.2024
    Трек, як еспресо в понеділок ранком - бадьорить і змушує серце битися частіше. Alena Omargalieva вміє зробити так, що її музика відчувається не тільки вухами, але й душею. "Чуєш боляче знаєш боляче мені" - це не просто пісня, це маленька історія, що змушує зупинитися і замислитися, незважаючи на мою звичайну розсіяність. Знайшов свою мотивацію пройти через цей день, дякую, Alena! Усталість відступає, коли на допомогу приходить така музика.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!