Liana BrooksНе Зламати Нас Ніколи А Йому Все По Приколу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Зламати Нас Ніколи А Йому Все По Приколу

Пісня "Не зламати нас ніколи а йому все по приколу" у виконанні Liana Brooks передає дух нескореності та відваги українського народу перед обличчям військової агресії. Вона розпочинається з критики агресора, який намагається захопити Київ і палити землю, але зустрічає непохитний спротив. Цей "старий хворий дід", яким символічно названо ворога, очікував швидкої перемоги, але замість цього зазнав поразки.

У наступних рядках пісні йдеться про значні успіхи українських військ, які звільнили значні території, зокрема Херсон та Харківську область, і висловлюється впевненість у майбутньому звільненні Донбасу. Автор пісні підкреслює, що агресор, намагаючись захопити землю, зазнав лише збитків та ганьби, символічно представлених крадіжкою побутової техніки замість обіцяної "слави".

Основний рефрен пісні виражає непохитну стійкість та відсутність страху перед ворогом, підкреслюючи, що українці залишаються незламними навіть у найскладніших умовах, і що справедлива помста настане, коли агресор зазнає поразки.

Далі автор звертає увагу на труднощі, які доводиться переживати цивільному населенню в умовах війни, зокрема на відсутність світла, але наголошує на здатності людей адаптуватися та знаходити шляхи виживання, навіть коли все навколо руйнується. Заключні рядки пісні підкреслюють відвагу та рішучість українських воїнів, які несуть смерть загарбникам і виступають захисниками своєї землі, маючи непохитну віру у перемогу та звільнення від окупантів. Ця пісня є гімном опору, віри в перемогу та єдності народу в боротьбі за свою свободу та незалежність.

Коментарі (2)
  1. Maitesverbhamp21.05.2024
    Вітаю! Я завжди скептично ставився до нових пісень, але ця дійсно змусила мене відчути щось особливе. Зараз, сидячи тут, голодний і чутливий до кожного звуку, я відчуваю кожне слово і кожен ритм. Немов ця музика знає мене краще, ніж я сам. Дуже раджу послухати!
  2. Elparreigee8.05.2024
    Щойно скачав пісню "Не зламати нас ніколи а йому все по приколу" від Liana Brooks, і це просто відкриття! В такий напружений час ця пісня стала для мене маяком надії і натхнення. Мелодія мандрує думками, немов обіймає душу. Не можу чекати, аби поділитися нею з друзями! Справжній шедевр, що торкається серця
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!