Оля ПоляковаЩоранку По Шматках Себе Збираю А По Ночах Твій Номер Набираю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Щоранку По Шматках Себе Збираю А По Ночах Твій Номер Набираю

Пісня Олі Полякової "Щоранку по шматках себе збираю а по ночах твій номер набираю" розповідає про внутрішні переживання та емоційний біль людини після розставання. Лірична героїня кожен день намагається впоратися зі своїм горем, збираючи себе "по шматках", а вночі не може стримати бажання зателефонувати колишньому коханому. Цей розрив викликає у неї сильний емоційний дискомфорт, який вона намагається приховати від оточуючих.

Головна героїня вдається до різних способів маскування своєї болі: вона посміхається в соціальних мережах, намагається здаватися сильною, фарбує губи в червоний колір, щоб виглядати впевнено. Такі дії символізують її спроби не здатися на милість власним емоціям та показати свою зовнішню незалежність і силу. Проте внутрішній світ героїні сповнений болю та самотності, які вона намагається заглушити, сміючись замість плакати, або навіть вдаючись до алкоголю для тимчасового забуття.

Пісня відображає боротьбу між зовнішнім образом сильної жінки та внутрішнім світом, сповненим вразливості та болю. Лірична героїня намагається самостійно впоратися зі своїми емоціями, маскуючи свою поранену душу сміхом і зовнішньою недбалістю, але водночас визнає свою потребу в підтримці та розумінні. Це пісня про внутрішню силу, самопізнання та процес подолання емоційного болю.

Коментарі (6)
  1. Luohypolbi30.05.2024
    Знаєте, іноді настрій як зібрати пазл зі своїх розбитих думок, а тут така пісня - саме те, що потрібно для цього процесу. Трохи меланхолії, але така жива, що здається, ніби сам у телефоні шукаєш втрачений номер... Спробуйте, вона точно знайде відгук у вашому серці.
  2. Geominbowfdi28.05.2024
    Ось це я розкидана по дрібницям! Але ж коли звучить ця пісня Олі Полякової, я нарешті збираю себе докупи. Скачати і слухати онлайн – обов'язково!
  3. Tiatorhtracab26.05.2024
    Знову ця пісня... Слухаючи її, відчуваю, як напруга зростає, наче кожен звук пробуджує гнів. Монотонність музики нагадує нескінченний цикл, у якому немає порятунку. Пісня, яка змушує збирати себе по шматках щоранку...
  4. Sigtilelearn23.05.2024
    Ця мелодія ніби зшиває душу зранку, а ввечері додає відваги на нові звершення. Тут кожен звук резонує з твоїм серцем, відкриваючи нові горизонти натхнення і надії. Кожна нота - це крок у світ мрій, де інтуїція веде до нових відкриттів. Слухаєш - і відчуваєш, як кожна секунда наповнює тебе життям.
  5. Beaurentfiwhist23.05.2024
    Ця пісня нагадує мені про моменти, коли намагаєшся зібрати себе після важкого дня і знайти сили знову підняти слухавку. Щось у ній є, що змушує замислитися про важливе. Можливо, варто прислухатися...
  6. Ringwraciseb4.04.2024
    Ця пісня - як енергійний ранковий кави, що прокидає тебе краще за будильник. Оля Полякова майстерно перетворює ночі чекання і дні відновлення в мелодію, що змушує серце битися в ритмі надії. Слухаючи, відчуваю, як кожен акорд наповнює мене енергією та впевненістю, що завтра буде яскравішим. Це не просто пісня, це гімн всім, хто знає, як це - збирати себе по шматках, не втрачаючи надії. Оля, ти даруєш облегшення серцю і восторг душі, спасибі тобі за це
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!