Tvorchi &Amp; The HardkissWhen I Close My Eyes I Can See It All I'M Not There But I Can Feel It All

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - When I Close My Eyes I Can See It All I'M Not There But I Can Feel It All

Ця пісня є зворушливим зверненням до теми мрій, сподівань та любові, обрамленим у розмірковування про важливість бути поряд із коханою людиною. У перших рядках ми відчуваємо ностальгію та смуток, спричинені віддаленістю від коханої людини. Ліричний герой говорить про холодне ставлення, що викликає у нього бажання зрозуміти, чи готовий партнер залишитися поруч або ж бажає піти.

У наступній частині пісні йдеться про спроби досягти мрій, які вимагають жертв і боротьби. Описано моменти, коли люди "бігли за мріями", "згорали, але мріяли", показуючи непереможний дух мрійників, які, незважаючи на всі труднощі, продовжують прагнути до своїх ідеалів, ховаючи "своє сонце під стелею".

Основний рефрен пісні відображає дуалізм між бажанням досягнути своїх мрій і потребою в любові та близькості. "When I close my eyes I can see it all" символізує силу мрій, які можна "бачити" навіть з закритими очима, але одночасно є розуміння, що ці мрії не можуть замінити тепла і підтримки коханої людини. Ліричний герой прагне переконати свого партнера в тому, що поруч з ним — їхнє місце, закликаючи не відвертатися і "світити", адже вони разом можуть досягти більшого.

В цілому, пісня є глибокою рефлексією на тему значення особистих стосунків у контексті ширшого пошуку сенсу життя та досягнення мрій. Вона підкреслює, що хоча захоплення мріями є важливим, присутність та підтримка коханої людини є незамінними у цьому подорожі.

Коментарі (4)
  1. Heifelufme15.06.2024
    Ця пісня мов промені сонця крізь хмари - наповнює теплом і вірою, навіть коли сили закінчуються. Глибокі звуки TVORCHI та The Hardkiss створюють магію, яку відчуваєш серцем, навіть коли очі заплющені. Чудовий трек для тих моментів, коли потрібне натхнення та спокій.
  2. Colyboulse30.05.2024
    Ця пісня занурює мене у світ незвичайних відчуттів і змушує забути про реальність. "When I close my eyes I can see it all" - це справжня музична магія від TVORCHI & The Hardkiss. Рекомендую скачати та насолоджуватись кожною нотою!
  3. Pacuconsra18.05.2024
    Я зайшла сюди, бо хотіла знайти хоч щось, що відволіче від цього дня. "When I close my eyes, I can see it all" від TVORCHI & The Hardkiss звучить як магічний ритуал. Може, хоч це допоможе зняти цю напругу... Хоча, чесно кажучи, сумніваюся.
  4. Aldissaba24.04.2024
    У цій пісні кожен акорд відгукується в душі, наче дотик до найпотаємніших думок. Її мелодія - це підтримка в моменти суму, місток до почуттів, які, здавалося б, втратили голос. Слухаючи, відчуваю, ніби знову навчаюсь бачити світло у темряві. Дякую за те, що допомагаєте не втратити зв'язок зі світом, коли він так потрібен.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!