КилимменІ За Посмішки Дітвори

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І За Посмішки Дітвори

Пісня "І за посмішки дітвори" виконавця КИЛИММЕН відображає глибокий зміст і емоції, пов'язані з втратою, надією та відновленням. В перших рядках автор звертається до свого діда, який, на жаль, не дожив до цього літа. Ці слова викликають відчуття поколінчої зв'язку та передачі спадщини, незважаючи на втрату.

У наступних абзацах ми бачимо контраст між руйнуванням та відродженням. Опис випалених храмів, бавлення життями "панами із царьками", а також згадка про дітей, які носять квіти своїй матері у вирі війни і втрати, наголошують на болю та розрусі. Тим не менш, з'являється образ надії, коли співак говорить про небо, яке "горить" - метафора боротьби та сили духу. "Я за нього - гори, гори" символізує готовність боротися і захищати своє, не здаватися перед лицем труднощів.

В останній частині пісні з'являється згадка про воїна, який "з неба затулив руками" хату, захищаючи її. Це наголошує на безсмертній пам'яті тих, хто віддав своє життя за мир та спокій на землі. Пісня закінчується на позитивній ноті, зі спогадами про радість, що чекає в майбутньому, про хату з килимами, де рідні збираються за столом, і діти, що ідуть з колядами, символізуючи відродження життя і культури незважаючи на пережиті трагедії. Пісня є виразом любові до рідної землі, спадщини предків та непохитної віри в краще майбутнє.

Коментарі (5)
  1. Ecsilibea17.08.2024
    Це те, що запалює душу і змушує серце танцювати в такт! Кожна нота — як промінь сонця, що розсипає посмішки навколо. Слухай і відчувай, як хвилі емоцій несуть тебе вище і вище!
  2. Irgivarea1.06.2024
    Ця мелодія наче ковток свіжого повітря у горах: відчуваєш спокій, але в душі блукає легка смуток. Музика, яка дарує відчуття щастя і одночасно змушує задуматися про вічне. Слухаючи, я відчуваю, як наповнююся натхненням та енергією. Немов перегорнув сторінку, де кожна нота відкриває нові горизонти. Ідеальний супутник для тих моментів, коли серце прагне чогось більше.
  3. Misdeupafa25.05.2024
    Скачати цю пісню – це наче знайти спокій посеред шумного світу. "І за посмішки дітвори" від КИЛИММЕН - ідеальний саундтрек для душевного умиротворення. Рекомендую!
  4. Scohfeccozu21.05.2024
    Чесно кажучи, очікувала більшого від цієї пісні, але щось в ній таки є - мабуть, її особливий настрій і наївність. Відкрила для себе новий вимір музичного розчарування. Можливо, саме так і звучить дитяча посмішка в світі дорослих?
  5. Huchoroomgo21.04.2024
    Вражаюча пісня, яка буквально заряджає енергією і оптимізмом! Голос "КИЛИММЕН" додає особливу чарівність, а слова проникають прямісінько в душу. Справжній музичний шедевр, що нагадує про безтурботність дитинства та щирість дитячих посмішок. Слухаю і не можу натішитись! Чудова робота, браво
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!