Оля ПоляковаНе Стріляй Прошу Бо Серце Й Так Поранене

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Стріляй Прошу Бо Серце Й Так Поранене

У пісні "Не стріляй" Олі Полякової йдеться про глибокі емоційні переживання, спричинені розставанням з коханою людиною. Лірична героїня звертається до свого коханого з проханням обійняти її, підкреслюючи свою вразливість і незахищеність у цей момент. Вона сприймає себе як оголену душу, порівнюючи свій стан з квіткою на вітру, що символізує її крихкість і потребу у захисті.

Основна тема пісні - це біль втрати та сподівання на відновлення колишніх почуттів. Лірична героїня просить коханого не "стріляти" в неї словами, які можуть завдати ще більшого болю, адже її серце вже поранене. Використання метафор "слідами на снігу" і "тіло моє з шрамами" глибоко передає страждання від розриву відносин.

У пісні присутній і мотив відродження через любов. Обійми коханої людини здатні повернути відчуття життя, заставити "квітку розцвісти" – це символізує повернення до життя, до щасливих моментів, які були колись. Вона знову починає відчувати себе живою, тане в його обіймах, ніби повертаючись до тієї, якою була до розлуки.

Таким чином, пісня "Не стріляй" Олі Полякової торкається теми любовного розчарування та болю від втрати, але водночас несе в собі надію на відновлення почуттів і взаєморозуміння. Це глибока емоційна розповідь про потребу в захисті, розумінні та підтримці у важкі часи.

Коментарі (1)
  1. Binohypo14.05.2024
    Дуже незвичне поєднання мелодії та слів, але залишило змішані почуття. Відчуваю, що чогось не вистачає. Можливо, треба ще раз прослухати? Чи це просто не моя чашка чаю...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!