Оля ПоляковаЗнову Стала Як Колись Була

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знову Стала Як Колись Була

У пісні "Знову стала, як колись була" Оля Полякова виражає глибокі емоції і переживання, пов'язані з відновленням відносин та зціленням після розриву. Слова пісні відкривають нам образ жінки, яка просить свого коханого обійняти її, наголошуючи на своїй уразливості та потребі в підтримці. Вона сприймає себе як оголену душу, подібно до квітки на вітру, що потребує захисту і турботи.

Лірична героїня звертається до свого коханого з проханням не завдавати їй більше болю словами, які вона порівнює з кулями. Це показує глибину її емоційного ранення від попередніх конфліктів чи розставань. Попри це, в обіймах свого коханого вона знаходить силу та здатність відновлюватися, відчуваючи себе знову живою, як квітка, яка розцвіла. Це вказує на важливість любові та емоційної близькості для її внутрішнього зцілення та відродження.

Заклик героїні до свого коханого не стріляти її словами, які можуть завдати болю, підкреслює її вразливість та бажання захистити своє серце від подальших ран. Водночас, перебування в обіймах коханої людини символізує для неї місце безпеки та любові, де вона може знову почувати себе щасливою і цілісною, повертаючись до стану, в якому вона була до розлуки. Таким чином, пісня говорить про цілющу силу любові та важливість підтримки та розуміння у відносинах.

Коментарі (4)
  1. Lyocabefi14.08.2024
    Слухаєш і здається, що повертаєшся в минуле, але чомусь від цього не легшає... наче щось важливе загубив у тому часі. Слова звучать, але вони не можуть залікувати те, що всередині. Може, просто залишити все і рухатись далі?
  2. Zojackrocu28.05.2024
    Ця пісня повертає мене в ті часи, коли все здавалося простішим і світлішим. Оля Полякова знову зуміла торкнутися струн душі, як колись. Просто не можу втриматись від того, щоб скачати її і знову поринути в ті моменти. Дивовижне відчуття ностальгії.
  3. Gestmosraydo20.05.2024
    Нічого так не піднімає настрій, як музика Олі Полякової! Навіть в апатичному стані відчуваєш легкість і щастя. "Знову стала як колись була" - це справжня магія для душі!
  4. Firmbugpoport10.05.2024
    Пісня, що занурює в роздуми про минуле. Ностальгічні мотиви та спокійний ритм - ідеальна композиція для вечірніх міркувань. Вона наче місток між тим, що було, і тим, що є. Рада, що натрапила на неї. Слухаю і відчуваю глибокий спокій. Дякую, що ділитеся такими творами
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!