Max BarskihСловами Б'Єшся Сильніше

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Словами Б'Єшся Сильніше

Пісня "Словами б'єшся сильніше" Max Barskih заглиблюється в тему непростих взаємин і переживань, які приносить кохання. У перших рядках автор розповідає про почуття відторгнення і болю, що виникають, коли кохана людина каже "ні". Це відчуття посилюється словами, які, здається, завдають ще більшого болю, ніж дії. Незважаючи на це, виконавець говорить про свою незмінну любов і готовність приймати цей біль.

Далі пісня розгортає дилему між розумом, який намагається переконати відпустити минуле і йти далі, і тілом, яке все ще прагне бути поруч з коханою особою. Автор висловлює думку, що люди часто помиляються, вибираючи те, що їх губить, і це створює внутрішній конфлікт.

"Подруга-ніч" у пісні символізує утечу від реальності і бажання забути про біль. Ніч стає провідником у світ, де можна знайти відволікання від переживань, таке як танці до ранку. Це є спробою втекти від болю, хоча в глибині душі автор розуміє, що відповідей він там не знайде.

У заключних частинах пісні виконавець виражає своє замішання і втрату контролю над ситуацією. Він не розуміє, що з ним відбувається, і це почуття підсилюється ночі, коли він шаленіє від думок про зустріч з коханою. Пісня закінчується на ноті невизначеності, залишаючи слухача роздумувати про складнощі любовних взаємин і боротьбу з власними емоціями.

Коментарі (1)
  1. Azragecom21.05.2024
    Ось цей трек від Макса Барських – це справжній вибух емоцій! "Словами б'єшся сильніше" змушує відчути кожне слово, кожен звук. Навіть в моменти песимізму, ця пісня дарує частинку щастя. Обов'язково треба скачати, щоб завжди була під рукою!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!