ParfeniukДорого Коштувало Все Шо Між Нами Було

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дорого Коштувало Все Шо Між Нами Було

У цій пісні PARFENIUK порушує тему глибоких емоційних переживань і складних стосунків між двома людьми. Артист описує внутрішній світ персонажа, який глибоко переймається тим, що сталося між ним і іншою особою, наголошуючи на тому, що ці стосунки мали велике значення і "дорого коштували".

Перші рядки пісні розкривають внутрішню боротьбу і занурення у себе, коли важливі питання залишаються без відповідей, а бажання та сподівання "згоріли на дні". Це веде до роздумів про складність і біль стосунків, які спричинили моральні страждання та емоційну напругу.

Далі текст пісні набуває більш метафоричного та філософського забарвлення. "Вимикаю світло, шоб не було видно" може символізувати спробу сховати свої почуття або відійти від проблем, а відкриття вікна і політ з вітром — це прагнення до свободи, легкості буття і можливо, спроба знайти вихід зі складної ситуації.

Заключні рядки пісні, де говориться про політ до коханої особи "і безкрилий серед неба", підкреслюють безумовну прихильність та готовність йти на все заради того, кого люблять, незважаючи на всі перешкоди та болісні уроки минулого. Автор підкреслює інтимну зв'язок та розуміння потреб іншої людини, що свідчить про глибину та силу почуттів, які, попри все, збереглися. Ця пісня є роздумом про втрату, любов, надію на возз'єднання та про здатність пережити біль і йти далі.

Коментарі (2)
  1. Schelritomun22.08.2024
    Завжди здається, що кожен спогад вартий більше, ніж можна собі уявити. А потім, коли слухаєш таке, відчуваєш, що навіть найдрібніші моменти не такі вже й прості... Залишається тільки питання: чи варто було все це?
  2. Cleaneptranab23.04.2024
    Слухаю цю пісню і наче опиняюсь на дискотеці у серці весни. Ритм запальний, а емоції просто зашкалюють. PARFENIUK вміє дарувати моменти щастя через кожен акорд! Це дійсно дорого коштує
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!