Max BarskihТреба Забутись Залишай Смуток

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Треба Забутись Залишай Смуток

Текст пісні "Треба забутись, залишай смуток" виконавця Max Barskih занурює нас у атмосферу нічного міста, життя якого пульсує нестримно і безперервно. Пісня починається зі згадки про п'ятницю, яка символізує початок чогось нового і невідомого, звільнення від буденності та занурення в світ танців і веселощів. Автор пісні висловлює бажання не залишатися одному, хоче знайти кохання та пережити емоційний підйом, втратити голову від почуттів.

В подальшому тексті описується втрата орієнтациів у просторі та часі, символічно представлена через образ "пролітання серед п'яних машин". Це вказує на відчуття свободи, емоційної розкутості та бажання вирватися зі звичного порядку. Пісня закликає не шкодувати про минуле, не зациклюватися на болях і розчаруваннях, адже все, що не робить нас слабшими, навпаки, додає сили.

Основна тема пісні – це заклик до самозабуття, зміни маршруту звичного життя та відкидання смутку. Автор наголошує на необхідності жити тут і зараз, насолоджуватися моментом і не відкладати життя на потім. "Лий, лий не жалій" виступає як символічне заклинання, що мотивує перестати економити на власних емоціях, дозволити собі відчути повноту життя.

Завершується пісня образом ночі як провідника, який веде автора через перипетії емоційного зцілення та самопізнання. Ніч стає символом втечі від реальності, можливістю для змін і нових відкриттів у собі. Через метафору нічного життя автор намагається донести думку про важливість приймати життя таким, яким воно є, з усіма його випробуваннями та радощами, і водночас наважуватися на зміни, що ведуть до особистісного зростання.

Коментарі (1)
  1. Laidatagoog5.05.2024
    Щойно скачав цю пісню "Треба забутись залишай смуток" від Max Barskih і це чистий вогонь! Справжній музичний буст для того, щоб зарядитися позитивом і позбутися вагань. Рекомендую всім, хто шукає щось нове! Забудьте смуток, на часі музика! Слухаємо разом!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!