Victoria NiroБуду Твоєю Рибкою Рибкою Прошу Тебе Врятуй Мене Ти Врятуй

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Буду Твоєю Рибкою Рибкою Прошу Тебе Врятуй Мене Ти Врятуй

Текст пісні "Буду твоєю рибкою" виконавиці Victoria Niro розгортається навколо мотивів любові, відданості та потреби в порятунку. Лірична героїня звертається до свого коханого, порівнюючи себе з рибкою, що пливе в тихій воді, і висловлює своє бажання бути поруч з ним, обіцяючи вірність і підтримку.

У перших рядках створюється атмосфера спокою та гармонії з природою, але разом з тим звучить заклик до коханої особи про порятунок. Лірична героїня відчуває себе загубленою без свого партнера, її серце б'ється не так сильно, коли вони не разом. Ця метафора підкреслює глибокі почуття і прихильність, що існують у її серці.

Повторюваний рефрен "Буду твоєю рибкою, рибкою. Прошу тебе врятуй мене, ти врятуй" слугує виразом бажання бути захищеною та підтриманою коханою людиною. Це заклик до близькості, обіцянка бути поряд у будь-якій ситуації і не створювати зайвих занепокоєнь.

У пісні також звучить мотив прийняття невизначеності у стосунках ("Можливо я не твоя, ти не мій"), що супроводжується визнанням глибоких почуттів, незважаючи на можливу відсутність взаємності. Сльоза в душі героїні символізує її біль і сум, але для коханого це лише вода - щось легке і непомітне.

Заключні рядки пісні, де лірична героїня вкотре заявляє про свою одвічну присутність поруч з коханим, не потребуючи зайвих хвилювань, підкреслюють готовність до безумовної любові та підтримки. Образ води, хвиль, що проходить через весь текст, символізує постійну зміну, глибину емоцій та необхідність прийняття і взаємної опори в стосунках.

Коментарі (3)
  1. Paymasalpa24.05.2024
    Ця пісня - справжній порятунок для душі! "Буду твоєю рибкою" від Victoria Niro - це як ковток свіжого повітря серед морських хвиль. Поринув у її мелодію та відчув, як оптимізм і чуттєвість захопили мене. Відмінний спосіб розслабитись і наповнити себе позитивними емоціями. Рекомендую!
  2. Beilachelquo23.05.2024
    Не знаю, чи варто взагалі скачати цю пісню. "Буду твоєю рибкою"? Серйозно? Може, краще пройти повз і залишити цю "перлину" іншим. Від цієї мелодії у мене вже починається параноя. Але, якщо хочете спробувати, можливо, вам більше пощастить.
  3. Termegolry15.05.2024
    Якщо хтось готовий мене врятувати від цієї нудьги, скачайте це шедевр, може хоч буде про що посперечатися
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!